Aperitiv cu somon și cremă de brânză

Aperitiv cu somon și cremă de brânză

Iata un aperitiv foarte usor de preparat. Este sanatos si poate fi alegerea ideala pentru mesele festive si nu numai: Aperitiv cu somon si crema de branza.

ADIO, CRISTI BORCEA! L-A PĂRĂSIT PENTRU UN PARTENER MAI TÂNĂR! NEBUNIE LA ÎNCHISOARE! IMAGINI INCENDIARE

Mod de preparare Aperitiv cu somon si crema de branza

Pregatim crema de branza mai intai. Se amesteca smantana cu iaurtul si branza mascarpone intr-un vas pana se omogenizeaza bine, apoi se pune compozitia intr-un tifon, se leaga cu o ata si se lasa la scurs pana a doua zi.

A doua zi, se desface tifonul iar crema obtinuta se amesteca cu mararul, ceapa verde tocata foarte fin, coaja de lamaie, boiaua si condimentam cu sare si piper.

ȘOC ȘI GROAZĂ LA MORMÂNTUL LUI RĂZVAN CIOBANU! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE CÂND AU VĂZUT! ASTA DA APARIȚIE

Se iau feliile de paine prajita si se asaza crema de branza. Se taie feliile de somon in bucati de 6-7 cm lungime si se ruleaza frumos intepandu-le cu o crenguta de rozmarin.

Se servesc imediat sau se pastreaza in frigider cateva ore.

Pofta buna!

Ingredientele si cantitatile le gasesti aici:

https://sfatulparintilor.ro/reteteletale/aperitive-garnituri/aperitiv-cu-somon-si-crema-de-branza/

Urmăriți B1TV.ro și pe
`