Apel de urgență neobișnuit: Un bărbat a fost atacat de 2 copii. Partenera sa a mușcat un minor

Apel de urgență neobișnuit: Un bărbat a fost atacat de 2 copii. Partenera sa a mușcat un minor
Sursa foto: Shutterstock

Intervenție neobișnuită pentru polițiștii din Petroșani. Un bărbat de 38 de ani a sunat la 112 pentru a anunța că a fost victima unei agresiuni fizice comise de doi minori, în vârstă de 12 și 14 ani.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a stabilit că între bărbatul de 38 de ani și cei doi minori a izbucnit un conflict spontan, pe fondul unor discuții în contradictoriu. Cei doi minori l-au lovit pe bărbat cu pumnii și picioarele.

Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că între bărbatul de 38 de ani şi cei doi minori a izbucnit un conflict spontan, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, cei doi minori lovindu-l pe bărbat cu pumnii şi picioarele. Concubina bărbatului agresat, o femeie în vârstă de 30 de ani, a intervenit în apărarea bărbatului şi l-a muşcat de cot pe minorul în vârstă de 14 ani„, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Concubina bărbatului agresat, o femeie în vârstă de 30 de ani, a intervenit în apărarea bărbatului și l-a mușcat de cot pe minorul în vârstă de 14 ani.

Ulterior, în incinta Spitalului Municipal din Petroșani, mama minorului în vârstă de 14 ani ar fi amenințat-o și ar fi lovit-o pe concubina bărbatului agresat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și amenințare, cercetările continuând în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor comiterii faptelor și a luării măsurilor legale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`