Apariție șocantă la Spitalul Sânnicolau Mare din Timiș. Un șobolan a fost văzut în camera unui pacient

Apariție șocantă la Spitalul Sânnicolau Mare din Timiș. Un șobolan a fost văzut în camera unui pacient
Sursa foto: spitalul-municipal-timisoara.ro

Pacienții de la Spitalul Sânnicolau Mare, din județul Timiș, au fost șocați de ceea ce au văzut în salonul de la chirurgie. Un șobolan a aterizat din tavanul de rigips, printr-o gaură de vizitare.

Șobolanul a creat haos în secție

Un pacient care aștepta pe hol a surprins momentul. Când a ajuns în salon, șobolanul stătea nemișcat lângă o ușă a secției. Rozătoarea a creeat un val de isterie și panică, asistenele țipau, alergau, iar unele s-au ascuns în cabinet, conform Gândul.

Un pacient a fost cel care a ucis șobolanul cu o sticlă de dezinfectant.

Și șoferul unei ambulanțe a fost martorul scenelor. El a luat o mătură și un făraș, a luat rozătoarea decedată și a aruncat-o la gunoi, chiar dacă, în mod normal, ar fi trebuit să îl incinereze.

Măsurile luate de conducerea spitalului

Conducerea spitalului a recunoscut că incidentul a avut loc, dar spune că este unul izolat. Este posibil ca șobolanul să fii ajuns în spital din câmpurile din jurul lui.

Șobolanul a căzut din tavan, unde se află uși de vizitare, dar conducerea susține că acolo sunt puse capcane și hrană pentru rozătoare.

„Mai mult, chiar lângă clădirea în care a apărut incidentul, există un depozit de lemne și materiale sanitare, iar restul spațiului curții și al clădirilor este înconjurat de câmp. Probabil și de acolo pot apărea”, a declarat Claudia Luca, manager la Spitalul Orășenesc Sânnicolau Mare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”
20:31 - Ce măsuri a luat Guvernul până acum în sprijinul comunităților afectate de inundații. Explicațiile lui Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării (VIDEO)
20:19 - A început „mica recalculare”. Marius Budăi a anunțat ce adeverinţe se iau în calcul. Ce detaliu important mai trebuie să știe pensionarii
20:07 - De unde a luat naștere expresia „ai carte, ai parte”? Foarte puțini români o folosesc în mod corect
19:57 - Seidler (USR): Fiecare candidat la prezidențiale vine în fața românilor cu ce a realizat. Lasconi – fondurile europene atrase, Ciucă și Ciolacu – inflație și deficit record (VIDEO)