Apariție neobișnuită pe străzile din Târgu-Jiu! Un bărbat înarmat, cu uniformă militară și cagulă se plimba prin oraș

Apariție neobișnuită pe străzile din Târgu-Jiu! Un bărbat înarmat, cu uniformă militară și cagulă se plimba prin oraș
Sursa Foto: Poliția Română / Facebook

Un bărbat care avea asupra lui un pistol, care era îmbrăcat cu haine de tip militar și cu o cagulă pe cap a fost surprins în timp ce se plimba pe străzile din Târgu-Jiu.

Bărbatul a fost prins de autorități și predat Inspectoratului de Poliție, dar a reușit să scape de arma pe care o avea asupra lui.

Bărbat înarmat, cu cagulă și uniformă militară, surprins pe străzile din Târgu Jiu

Dat fiind faptului că bărbatul a scăpat de arma pe care o avea asupra lui, nu se știe dacă aceasta era de jucărie sau nu.

„La data de 20.08.2023, IPJ Gorj a fost sesizat cu privire la faptul că un bărbat necunoscut a fost văzut în zona unui local public, având asupra sa un pistol și fața acoperită cu o cagulă. În urma verificărilor efectuate bărbatul în cauză a fost depistat și condus la sediul poliției, dar nu avea asupra lui cagula și pistolul, refuzând să colaboreze cu polițiștii”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj, potrivit Gândul.

Acum, bărbatul este sub control judiciar și este cercetat pentru infracțiuni de lovire, violențe și furt. În trecut, a mai fost condamnat și pentru alte infracțiuni.

De asemenea, bărbatul nu a recunoscut că avea asupra lui o armă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`