Apar noi tipuri de abonamente la CFR. De unde le pot achiziționa călătorii?

Apar noi tipuri de abonamente la CFR. De unde le pot achiziționa călătorii?
Sursa foto: Facebook

CFR Călători aduce la cunoștință că, începând de joi, este posibilă achiziționarea abonamentelor lunare și săptămânale în format digital.

Călătorii vor putea cumpăra abonamente lunare și săptămânale la CFR, în format digital

Site-ul companiei va oferi posibilitatea achiziționării abonamentelor lunare și săptămânale prin plată integrală. Aceste abonamente vor fi încărcate pe suportul denumit „Card Transport”, care poate fi achiziționat anterior de la casele de bilete.

Abonamentele pot fi cumpărate online prin aplicația „CFR Călători bilete online” sub formă de cod QR dinamic generat pe telefon pentru abonamentele cu plată integrală și cele lunare pentru elevi și studenți. Codul QR este asociat telefonului și se regenerează automat în aplicație. De asemenea, abonamentele pot fi încărcate pe „Cardul Transport” în cazul plății integrale.

Abonamentele achiziționate prin aplicația „CFR Călători bilete online” sub formă de COD QR dinamic sunt valabile exclusiv pentru ruta și clasa de tren specificate la achiziționare. În faza curentă a dezvoltării aplicației, se permite rezervarea locurilor la bord, în funcție de disponibilitate, scrie Observator News.

Încărcarea abonamentelor digitale se poate face în mai multe moduri

De la iulie, CFR Călători oferă abonamente lunare, săptămânale și flexibile în format digital pe „Card Transport”, disponibile la casele de bilete. Încărcarea se poate face la casele de bilete, automatele kiosk din gări, online pe cfrcalatori.ro și prin aplicația mobilă „CFR Călători bilete online”.

Abonamentele digitale pentru trenuri sunt valabile cu un document de identitate și prezentarea originală a „Cardului de Transport”. Abonamentele achiziționate prin aplicație pot fi validate doar cu prezentarea codului QR de pe telefon.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`