Antal Arpad, despre schimbarea bordurilor bune din Sfântu Gheorghe: Dacă acum refacem strada, iar bordura urmează să se strice într-un an, atunci doar să schimbăm bordura ar fi extrem de absurd

Antal Arpad, despre schimbarea bordurilor bune din Sfântu Gheorghe: Dacă acum refacem strada, iar bordura urmează să se strice într-un an, atunci doar să schimbăm bordura ar fi extrem de absurd
Foto: Facebook / Antal Arpad

Antal Arpad, primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, a explicat de ce a ales municipalitatea să schimbe și bordurile în stare bună în momentul în care se reabilitează străzile, o situație semnalată de mai mulți locuitori din oraș.

Ce a spus Antal Arpad (UDMR) despre schimbarea bordurilor bune din Sfântu Gheorghe

Într-un interviu pentru WeRadio, primarul a oferit mai multe motive pentru decizia de a schimba bordurile aparent bune în momentul reabilitării străzilor din municipiu.

„Pe străzile Stadionului, Grigore Bălan, Nicolae Iorga, Fabricii, Ciucului, Lunca Oltului, Păiuș David se fac aceste lucrări și, având în vedere că pe Nicolae Iorga se va reasfalta strada, aceste borduri din beton riscau să fie stricate în momentul în care se toarnă asfaltul nou. Pe de altă parte, experiența mea este că toate bordurile din beton sunt un factor de poluare pe termen mediu, de multe ori chiar și pe termen scurt pentru că în momentul în care tu montezi bordura respectivă nu știi ce calitate are, îți dai seama peste o lună, peste 6 luni, peste un an, și de multe ori asfaltul încă este în stare bună”, a declarat oficialul.

„La fel și pe Nicolae Iorga, dacă acum refacem strada iar bordura urmează să se strice într-un an, doi sau trei, atunci doar să schimbăm bordura ar fi extrem de absurd. De aceea, am analizat această problemă și am luat această decizie de a rezolva această problemă acum”, a explicat primarul”, a adăugat el.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)