ANM, prognoză specială pentru Municipiul București. Vremea va fi mai caldă decât în mod normal

ANM, prognoză specială pentru Municipiul București. Vremea va fi mai caldă decât în mod normal
Sursă foto: Arvido - Pixabay

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o prognoză specială pentru Municipiul București, valabilă în perioada 05 – 07 septembrie, ora 9.

Prognoză Meteorologică pentru Intervalul 05.09 Ora 10:00 – 06.09 Ora 09:00

Vremea se va menține călduroasă. Cerul va avea înnorări trecătoare după-amiaza și seara și va fi mai mult senin în restul intervalului. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă va fi de 30…32 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

Prognoză Meteorologică pentru Intervalul 06.09 Ora 09:00 – 07.09 Ora 09:00

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru prima decadă a lunii septembrie. Cerul va fi temporar noros și mai ales în cursul zilei vântul va sufla în general moderat.

Temperatura maximă, în scădere față de ziua anterioară, va fi de 27…29 de grade, iar cea minimă de 16…17 grade.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:30 - Cine ar putea să fie piromanul de la Palatul Parlamentului? Se spune că ar fi un muncitor la o fabrică
20:26 - Marius Humelnicu (PSD), după atacul cu benzină care a avut loc la Parlament: Nu există, din punctul meu de vedere, să nu-l găsim pe acest om (VIDEO)
20:02 - În ce stare se află Valentin Mihăilă? Medicii au dat verdictul în cazul accidentării sale
19:56 - Accident grav la intrarea în Capitală, soldat cu 2 morți și 2 răniți. Elicopter SMURD, solicitat la fața locului
19:56 - Sergiu Bîlcea (PNL), despre Roxana Mînzatu: Nu este o persoană controversată și are o expertiză / Cert e că Ciolacu are o înfrângere. Și-a dorit un post foarte important, dar a obținut unul marginal (VIDEO)
19:30 - Pilotul de Formula 1, Sergio Perez, trece prin momente dificile. Tatăl lui a fost găsit inconștient în baie
19:16 - Mircea Geoană: Salut vestea că o tânără precum Roxana Mînzatu va avea o poziție de vicepreședinte al Comisiei Europene. Totuși, România merita un portofoliu cu mai multă greutate
19:02 - Peste 600 de apeluri la 112 au fost semnalate în ultimele patru luni privind prezența urșilor în Prahova. În ce zone au fost observate cel mai mult animalele sălbatice
18:56 - Nicușor Dan, declarații la un șantier „ilegal” din București: Traficul e generat de sute de investiții nelegale deja finalizate. Altele sunt în curs și instituțiile statului nu fac nimic. Privatul a făcut profitul (VIDEO)
18:46 - Haos în Beirut. Cel puțin 8 morți și mii de răniți, printre care numeroși membri ai Hezbollah, după ce le-au explodat pagerele. Și ambasadorul Iranului la Beirut a fost rănit (VIDEO)