ANM, mesaj de vreme severă. Cod galben de instabilitate atmosferică

ANM, mesaj de vreme severă. Cod galben de instabilitate atmosferică
Sursa Foto: Freepik

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis două atenționări Cod galben valabile până vineri, 06 septembrie.

Cod galben de instabilitate atmosferică

Astfel, în intervalul 5 septembrie, ora 23 – 6 septembrie, ora 15, în județele Galați și Tulcea vor fi averse de ploaie însemnate cantitativ, iar mai ales prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 15…25 l/mp și izolat de peste 30…40 l/mp.

Cod galben de caniculă

Totodată, vineri, 06 septembrie, în Banat, cea mai mare parte a Crișanei, precum și în sudul și vestul Olteniei, valorile termice se vor menține deosebit de ridicate pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 32 și 34 de grade.

Județele afectate sunt: Arad, Bihor, Caraș-Severin, Dolj, Mehedinți și Timiș.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:30 - Directorul INFP: Cutremurul de luni face parte din activitatea seismică normală a zonei Vrancea. Dacă erau replici, trebuia să se producă până acum
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)