ANM a anunțat precipitații în vestul și nord-vestul țării, până vineri. Cum va fi vremea în București

ANM a anunțat precipitații în vestul și nord-vestul țării, până vineri. Cum va fi vremea în București
Sursa foto: Freepik

Administrația Națională de Meteorologie a transmis că precipitații moderate cantitativ și intensificări ale vântului până vineri dimineața, când se va extinde aria precipitațiilor și în unele zone se va transforma în lapoviță și ninsoare.

Precipitații extinse, de vineri

De miercuri, de la ora 15.00, până vineri, la ora 10.00, în vestul și nord-vestul țării se vor înregistra precipitații moderate cantitativ, conform Hotnews.

În nordul Carpaților Oroientali și în Munții Apuseni vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, iar în zona de munte se vor aduna cantități de apă de 20-30 l/mp și izolat peste 40 l/mp după ce se va topi zăpada.

Vântul va avea intensificări în vest și nord-vest și va sufla cu rafale de 45-55 km/h, iar la munte cu 60-80 km/h.

De vineri, aria precipiațiilor se va extinde și se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

Vremea în București

În București, de miercuri după amiază și până joi dimineața, vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil și mai noros noaptea, iar vântul va sufla slab. Temperature maximă va fi de 5-7 grade și cea minima va fi cuprinsă între -3 și -1 grad.

De joi dimineața până vineri diminața, temperaturile vor fi mai mari decât cele specifice pentru această perioadă, maximă fiind de 10 grade și cea minim va fi între 1 și 3 grade.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`