Ani de suferință pentru o româncă! Femeia a fost păcălită de un bărbat cu un contract de muncă în Germania / Ce s-a întâmplat cu victima

Ani de suferință pentru o româncă! Femeia a fost păcălită de un bărbat cu un contract de muncă în Germania / Ce s-a întâmplat cu victima
Sursa foto: Pixabay.com

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi păcălit o femeie cu un loc de muncă la un abator în Germania. Ulterior, totul s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru româncă, pentru că, odată ajunsă acolo, bărbatul a obligat-o să se prostitueze, inclusiv prin violență, relatează Agerpres.

Infractorul, reținut preventiv pentru 30 de zile

În luna august 2021, bărbatul a recrutat prin inducere în eroare, promisiuni de angajare la un abator în Germania, o femeie, în scopul exploatării ei sexuale. După ce a ajuns în țara promisă, bărbatul i-a reținut actele de identitate și a determinat-o, inclusiv prin violență și prin lipsire de libertate, să se prostitueze.

„Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că inculpatul a sechestrat persoana vătămată, într-o încăpere fără acces la hrană şi apă, ulterior obligând-o să întreţină raporturi sexuale cu mai mulţi clienţi şi însuşindu-şi sumele obţinute din exploatarea acesteia”, se arată în comunicatul DIICOT.

Întreaga acțiune judiciară a fost realizată cu ajutorul polițiștilor din cadrul poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud.

Acțiunea a fost sprijinită și de Serviciul Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, iar suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`