Angela, o moldoveancă de 32 de ani, s-a măritat cu un italian de 81 de ani. „Nu mi-a păsat ce spune lumea”

Angela, o moldoveancă de 32 de ani, s-a măritat cu un italian de 81 de ani. „Nu mi-a păsat ce spune lumea”
Captura video Interviu Dorin Galben

Angela Socol, o moldoveancă de 32 de ani, a plecat în Italia pentru a-și creea o viață mai bună. Acolo a cunoscut un italian, cu care s-a căsătorit, doar că era mult mai în vârstă decât ea, informează Cancan.

Angela a avut mai multe locuri de muncă în Italia și nu i-a fost rușine să facă munca de jos, a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și asigura un trai mai bun.

”Am decis să plec din țară. Am mers cu ochii legați, neștiind unde o să merg și la cine. Costurile erau exagerate în țară, iar eu chiar dacă aveam un job foarte bun în țară, primeam un salariu de doar 35 euro pe lună. Scopul meu era o casă cu două niveluri. Am plecat din Chișinău opt persoane. M-a costat 3500 euro și am plecat ilegal, am mers prin munți, prin păduri. Nici nu știam dacă o să ajung. Am dormit în condiții foarte nefavorabile. Am dormit într-un pat de sârmă și pe o plapumă foarte murdară, de nu credeam vreodată că o să mă învelesc cu așa ceva. A durat cam o săptămână, dar am ajuns în Italia”, a spus Angela, într-un interviu acordat lui Dorin Galben.

Pentru început, femeia a făcut curat în casele unor familii, dar totul s-a oprit când a spart din greșeală o vază foarte scumpă, pe care a trebuit să o plătească.

Cum l-a cunoscut Angela pe viitorul soț

Femeia a ajuns să lucreze în casa unui bătrân care avea 81 de ani. El locuia în Torino și a insistat ca Angela să muncească pentru el. Ea și-a împachetat repede bagajele și a luat trenul pentru a ajunge acasă la italian.

Mario a avut grijă de Angela, i-a plătit toate datoriile, i-a cumpărat lucruri și a ajutat-o să ducă o viață mai bună. Femeia a povestit că bărbatul nu se înțelegea cu fiica lui și nu voia să îi lase ei toate averea.

Angela era căsătorită dar nu avea o relație foarte bună cu tatăl copiilor ei. „Totul mergea foarte bine, doar dorul de copii mă apăsa. El mi-a dat mulți bani și mi-am achitat toate datoriile. Copiii mei rămăseseră cu primul meu soț, cu care nu eram divorțată oficial”, a mai spus moldoveanca.

Angela s-a căsătorit cu Mario după câteva luni de relație

Cei doi s-au căsătorit în Republica Moldova și a primit foarte multe daruri de nuntă de la soțul ei.

Italianul a murit la 94 de ani, iar Angela regretă că nu a fost alături de el la ultima suflare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`