Andrew și Tristan Tate au ajuns din nou la tribunal. Ce planuri au cei doi: „Cred că România nu are așa mulți bani ca națiune”

Andrew și Tristan Tate au ajuns din nou la tribunal. Ce planuri au cei doi: „Cred că România nu are așa mulți bani ca națiune”
Sursa Foto: Hepta.ro

Andrew și Tristan Tate au fost eliberați recent din arest, dar astăzi au fost din nou la tribunal. Ei au fost acuzați de infracțiuni grave, inclusiv trafic de persoane, și au petrecut luni în arest la domiciliu. În dimineața aceasta, au încercat să-și recupereze bunurile confiscate, dar au fost respinși.

Andrew și Tristan Tate, din nou în fața judecătorilor

Tristan a fost profund indignat de această situație și a emis mai multe declarații.

„Nu o să iau măsuri legale împotriva statului român. Cred că România nu are așa mulți bani ca națiune și nu vreau să iau banii școlilor și spitalelor. Dar o să iau măsuri legale selectiv împotriva unor persoane. Mult persoane care mi-au greșit. Nu îmi pasă de ele (n.r. mașini), îmi voi cumpăra altele. Acelea sunt deja învechite”, a declarat Tristan Tate, în cadrul unei emisiuni TV, scrie Wowbiz.ro.

Când vor primi verdictul final

Frații Tate se confruntă cu o situație în care nu au primit încă un răspuns definitiv cu privire la recuperarea bunurilor lor. Cu toate acestea, au fost citați în instanță pentru data de 3 noiembrie, moment în care vor primi verdictul final cu privire la șansa lor de a-și recupera bunurile. În plus, pe data de 28 septembrie 2023, se va lua în considerare și problema menținerii controlului judiciar.

„Decizia în ceea ce privește menținerea măsurii de control judiciar va fi comunicată pe data de 28.09.2023. Un nou termen a fost acordat pentru 3.11.2023 în vederea discutării măsurilor asiguratorii impuse asupra bunurilor sechestrate”, a mai spus Tristan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`