Andrei Gheorghe și Silviu Prigoană: Ghiță se va împăca cu Vîntu. Acuzațiile trebuie probate

Andrei Gheorghe și Silviu Prigoană: Ghiță se va împăca cu Vîntu. Acuzațiile trebuie probate
Fondatorul Realitatea TV, Silviu Prigoană, împreună cu omul de radio Andrei Gheorghe au fost invitați în platoul ediției de luni a emisiunii „Evenimentul Zilei” cu Robert Turcescu și Ion Cristoiu, difuzată de B1 TV, pentru a dezbate unul dintre cele mai fierbinţi subiecte ale ultimelor zile: scandalul dintre Realitatea TV și Asesoft.

Andrei Gheorghe și-a exprimat opinia privind presupusele amenințări cu moartea exprimate de Sorin Ovidiu Vîntu la adresa lui Sebastian Ghiță spunând că „e bine atunci când te amenință cineva cu moartea fiindcă nu o va face, amenințarea nu face parte din bagaj”.

Silviu Prigoană a oferit de asemenea o declarație inedită, referindu-se la contractul de management al Asesoft privind Realitatea TV: „Morții se îngroapă cu pământ iar vii cu acte”.
 

Silviu Prigoană, despre Realitatea TV și Sorin Ovidiu Vântu

„Sebastian Ghiță va ajunge să se împace cu Sorin Ovidiu Vîntu”, a spus Andrei Gheorghe care consideră întreaga situație drept o luptă între micro oligarhi.

De cealaltă parte, Silviu Prigoană susține că toate acuzațiile formulate de Ghiță împotriva lui Vîntu trebuiesc probate. „Niciun procuror nu va lua toate acele acuzații în seamă fără prezentarea unor dovezi”, a declarat Prigoană.

Prigoană: Ghiță trebuie să își probeze acuzațiile

Urmăriți B1TV.ro și pe
`