Andrei Găluț este hotărât să reîntregească trupa "Goodbye to Gravity"

Andrei Găluț este hotărât să reîntregească trupa "Goodbye to Gravity"
foto: mediafax.ro

Andrei Găluț, solistul și singurul supraviețuitor al trupei "Goodbye to Gravity", se află și în acest moment, la un an după tragedia din clubul Colectiv, prin spitale și luptă pentru viața și sănătatea lui.

După incident,a fost dus la un spital din Olanda, unde a fost supus mai multor intervenții chirugicale. Apoi, a ajuns la un alt spital din Germania pentru o altă serie de îngrijiri medicale.

Când s-a trezit din comă, au urmat cele mai negre zile pentru Andrei Găluț, acesta aflând că iubita lui, Mădălina Strugaru, cea cu care își dorea să se căsătorească și să întemeieze o familie, nu mai era în viață. Mai mult, o mare parte din prietenii lui, inclusiv colegii din trupă, plecaseră pentru totdeauna.

Chiar dacă incidentul i-a năruit toate visurile și i-a lăsat un gol imens în suflet, Andrei Găluț este foarte determinat să-și revină cât mai repede și să se întoarcă acasă.

„Andrei este în continuare în străinătate și se mută dintr-o țară în alta, în funcție de locul în care se află clinicile la care trebuie să fie tratat. Evoluția sa este bună și stă mai bine și cu moralul, merge la psiholog și a devenit tot mai încrezător că va putea reveni acasă curând, poate de sărbătorile de iarnă”, a spus un apropiat al acestuia.

Ba mai mult, tânărul de 32 de aniîși dorește să reîntregească trupa "Goodbye to Gravity", prin ale cărei piese îi va ține întotdeauna vii în inimile oamenilor și pe ceilalți membrii ai formației.

„Andrei îşi doreşte să cânte din nou, dacă se poate să refacă formația, deşi va fi greu să îi înlocuiască pe colegii decedaţi în incendiul din 30 octombrie 2015. Nu poate să uite prin ce a trecut şi speră ca într-un an jumătate să revină pe scenă", au povestit surse apropiate ale tânărului, potrivit Click!.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)