Andreea Pora: Aniversarea celor 3 ani de guvernare Ponta are efect de bumerang deoarece reactivează memoria față de ceea ce s-a întâmplat în acest interval

Andreea Pora: Aniversarea celor 3 ani de guvernare Ponta are efect de bumerang deoarece reactivează memoria față de ceea ce s-a întâmplat în acest interval
Foto: victorponta.ro

Despre aniversarea de către premierul Ponta a celor trei ani de guvernare, jurnalista Andreea Pora susține că are efect de bumerang deoarece reactivează memoria față de tot ceea ce s-a întamplat în acest interval.

Aniversarea celor trei ani de pontism are efect de bumerang pentru că reactivează me­moria față de tot ceea ce s-a întâmplat în acest interval și readuce în discuție dis­crepanța dintre vorbă și faptă, dubla mă­sură folosită de PSD și guvern, în ultima perioadă mai ales.

Să ne aducem aminte că patru dintre useliștii anului de grație 2012 se află după gratii – Relu Fenechiu, Cătălin Voicu, Viorel Hrebenciuc și Miron Mitrea. Liviu Dragnea a rămas în funcția de ministru, deși chiar Ponta a cerut mo­dificarea Statutului PSD în cadrul așa-zi­sei acțiuni de reformare a partidului. Ar­ticolul 3 din noul statut, care îl vizează di­rect pe Dragnea, spune că – membrii de par­tid trimiși în judecată în cazuri de co­rupție își pierd funcția în care au fost nu­miți cu sprijinul PSD. Ce să mai vorbim de angajamentul că nu îi vor mai apăra pe penali în fața justiției – călcat în picioare de majoritatea parlamentară: cazurile Vos­ga­nian, Borbély și fabulosul Șova„, scrie Pora în Revista 22.

Jurnalista mai notează că PSD-ul devine tot mai agitat și a itrat deja în logica alegerilor care se apropie.

Se simte că PSD devine tot mai agitat, a intrat deja în logica alegerilor care se apro­pie și repetă greșelile anului 2014, în­cer­când să-și maximizeze șansele indiferent de metode, Legea pensiilor speciale pen­tru militari și parlamentari intră, de exem­plu, în această logică. Sunt obiceiuri la care PSD nu poate renunța„, mai scrie jurnalista.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`