Anchetatorii au descins la casa interlopului Bebino. Șeful Clanului Sportivilor fusese plasat, marți, în arest la domiciliu (VIDEO)

Anchetatorii au descins la casa interlopului Bebino. Șeful Clanului Sportivilor fusese plasat, marți, în arest la domiciliu (VIDEO)

Percheziții de amploare în această dimineaţă la domiciliul interlopului Bebino! O ușă ar fi fost spartă și s-ar fi căutat arme. De asemenea, ar fi fost ridicate telefoanele membrilor clanului. Curtea de Apel București a decis, marţi noaptea, plasarea în arest la domiciliu a lui Marius Alecu, cunoscut drept Bebino, relatează B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Interlopul Bebino, cel care a fost ranit in urma cu 2 saptamani intr-o altercatie cu un clan rival, a fost plasat in arest la domiciliu, marți. Marius Alecu se afla la Jilava dupa macelul de la inceputul anului.

Bebino, liderul Clanului Sportivilor, a fost adus marți în faţa judecătorilor pe targă, îmbrăcat într-un trening cu urşi panda. Vestimentatia neobisnuita a interlopului i-a convins se pare pe judecatori sa il elibereze din penitenciar. Individul a fost plasat de magistrati in arest la domiciliu.

Bebino, cunoscut şi ca King Kong le-a povestit judecătorilor că a fost victima unui conflict pe care nu îl înţelege nici până în momentul de faţă.

În urma cu o săptămână, în cartierul Tei Toboc din Capitală, Cezar Petcu, nepotul antrenorului de box Napoleon Gheorghe, de la Dinamo, l-a atacat cu sabia pe Bebino. Bărbatul care l-a rănit pe Bebino s-a predat poliţiştilor şi a fost şi el arestat preventiv. Bătaia a fost surprinsă de o cameră de supraveghere amplasată în zona în care a avut loc conflictul.

Tinuta purtata de Bebino la instanta a starnit furori pe internet.

Potrivit site-urilor de specialitate, doar încălțămintea purtată de Bebino costă aproape 700 de euro. Este vorba despre o pereche de pantofi din piele de vițel.

Îmbrăcămintea cu urși panda a devenit populară și în rândul sportivilor. Fotbalistul Lionel Messi s-a fotografiat recent într-o tinuta asemanatoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`