Anchetă la Bacău, în urma uciderii celor doi muncitori sechestrați în apartamentul pe care îl renovau. O echipă de specialiști din Poliția Română merge să verifice cum s-a intervenit

Anchetă la Bacău, în urma uciderii celor doi muncitori sechestrați în apartamentul pe care îl renovau. O echipă de specialiști din Poliția Română merge să verifice cum s-a intervenit

Anchetă la Bacău în urma incidentului în care au fost uciși doi muncitori, de un fost proprietar al apartamentului pe care îl renovau. O echipă de specialiști ai Poliției Române merge la Onești să verifice modul în care s-a intervenit în acest caz pentru eliberarea bărbaților ținuți ostatici.

„Conducerea Poliției Române a dispus ca o echipă de specialiști, condusă de adjunctul inspectorului general al Poliției Române, chestor de poliție Florentin Brăcea, să se deplaseze de urgență în județul Bacău, pentru a verifica modul de intervenție la eveniment.

Din echipa de verificare fac parte chestor de poliție Alexandru Scurtu, directorul S.I.A.S.-I.G.P.R. și comisar-șef de poliție Anton Cristian Gheorghe, director adjunct al D.I.C.-I.G.P.R.

La finalizarea verificărilor, în funcție de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale care se impun”, a transmis Poliția Română.

Filmul tragediei în care și-au pierdut viața doi muncitori din Onești

Doi bărbați efectuau lucrări de reparații într-un apartament ce i-a aparținut unui bătrân în vârstă de 60 de ani.Supărat că a pierdut apartamentul în urmă cu mai bine de 10 ani, în instanță, bărbatul şi-a făcut un obicei din a merge la imobil de mai multe ori pe zi, iar când a observat că noul proprietar renovează a decis să-i ia ostatici pe cei doi muncitori.

Agresorul ar fi sunat chiar el lapoliție să anunțe sechestrarea muncitorilor și să-și prezinte revendicările. El voia revenirea asupra deciziei judecătorești. Mai multe echipaje de poliție, dar și un negociator au ajuns la fața locului, însă bătrânul și-a ieșit din fire și i-a înjunghiat pe cei doi. Ca urmare a acestui fapt, polițiștii l-au împușcat în picior. El a ajuns în stare gravă la spital, iar cele două victime ale sale au decedat ulterior din cauza rănilor suferite.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`