Anchetă a Poliţiei din Bacău, după „parada mascaților din Berzunți”, în care apar autovehicule inscripționate cu „Z” (VIDEO)

Anchetă a Poliţiei din Bacău, după „parada mascaților din Berzunți”, în care apar autovehicule inscripționate cu „Z” (VIDEO)

Parada din Berzunți, în care apar autovehicule inscripționate cu „Z”, dar și persoane care poartă arme și uniforme asemănătoare celor ale militarilor a ajuns în atenția Poliției din Bacău după ce mai multe imagini publicate pe Facebook au generat dezbateri aprinse.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău anunţă că a deschis o anchetă după parada la care au participat zeci de persoane mascate, purtând uniforme asemănătoare celor ale militarilor.

Imaginile postate pe Facebook, însoţite de explicaţia ”Mascaţii din Berzunti, Bacău, varianta de război!”, arată mai multe persoane care iau parte la o procesiune. Unii dintre participanţi poartă uniforme asemănătoare celor ale militarilor, au chipurile acoperite cu măşti negre şi au obiecte ce par a fi arme.

”Poliţiştii băcăuani s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile video apărute în spaţiul public şi au demarat verificări în baza Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului Nr. 31 din 2002, pentru a stabili cu exactitate situaţia de fapt, iar în funcţie de rezultat se vor lua măsurile legale ce se impun”, a transmis, luni seară, Poliţia judeţeană Bacău.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`