Amendă de 2500 de lei pentru un videoclip pe TikTok. Ce a făcut un tânăr de 17 ani din Sibiu

Amendă de 2500 de lei pentru un videoclip pe TikTok. Sursa: Facebook/Primaria Orasului Avrig

Un adolescent din Sibiu a primit o amendă de 2500 de lei după ce s-a urcat pe un indicator rutier, pentru a face un videoclip. Anunțul a fost făcut de Primăria Orașului Avrig.

Tânărul de doar 17 ani a făcut publice imaginile pe TikTok, iar polițiștii s-au autosesizat. Acesta și-a recunoscut fapta și a fost sancționat conform prevederilor legii.

S-a urcat pe un indicator rutier pentru vizualizări

După ce s-a lăudat cu isprava de a se urca cu picioarele pe un indicator rutier de pe Strada Horea, adolescentul a fost luat în vizor de poliție și a fost chemat la sediu pentru identificare și sancționare.

„Un adolescent din Avrig, de pe Strada Unirii, a fost amendat de polițiștii locali după ce a făcut publice niște imagini în care se urcă cu picioarele pe un indicator rutier de pe Strada Horea. D. D., de 17 ani, s-a lăudat cu isprava, în fața urmăritorilor săi de pe o platformă de socializare populară printre tineri iar polițiștii s-au autosesizat”, este mesajul postat pe Facebook de Primăria Orașului Avrig.

Amendă de 2500 de lei pentru părinții adolescentului

Părinții adolescentului au fost sancţionați cu amendă de 2000 de lei pentru distrugerea mobilierului stradal și 500 de lei pentru nesupravegherea minorului.

Mai multe persoane au comentat la postarea de pe Facebook, spunând că tânărul ar trebui să presteze muncă în folosul comunității.

„Cel mai bine sa fie puși sa muncească la curățenia stradala pe lângă amendă, poate așa își bagă mințile în cap și educați copiii, dragi părinți, nu-i mai tot acoperiți”, a spus un internaut.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:40 - Rareș Bogdan: România trece prin transformări uluitoare. Nu ne putem permite să pierdem bani din PNRR și nici să fragilizăm această graniță unde suntem ostași străjeri pentru Europa și NATO (VIDEO)
13:39 - Alexandru Dimitriu (USR): „Este inadmisibil să vii din serviciile secrete să intri în politică sau foști politicieni să intre în serviciile secrete”
13:19 - Rareș Bogdan: Avem cel mai pregătit om care să asigure echilibru în următoarea perioadă de cinci ani de zile a României, generalul Ciucă. Alianța dintre PSD și AUR nu e o curiozitate pentru noi (VIDEO)
13:18 - Un senator din SUA a murit la câteva săptămâni după ce a căzut într-o piscină goală în timp ce conducea o mașină de tuns iarbă. El va apărea pe buletinele de vot
13:18 - Scandal la Episcopia Sălajului: Vicarul instituției, reținut după ce ar fi furat din vistierie o sumă uriașă de bani
12:54 - Pensionarii care vor primi o pensie mai mică sau deloc în noiembrie. Ce spune Casa de Pensii despre aceste cazuri
12:50 - Plonjăm într-un dezastru climatic, avertizează ONU: Omenirea riscă o încălzire de până la 3,1 grade Celsius
12:45 - Româncă ucisă în Italia de un militar american care a spulberat-o cu maşina
12:34 - Cine este Alina Ceușan, influencerița care a stânit o controversă publică după gestul făcut într-o lojă de teatru (FOTO)
12:32 - Fostul director general al Clubului Sportiv Rapid, reținut pentru luare de mită și abuz în serviciu