Ambasadorul Coreei de Sud la București: ”Transfăgărășanul este una dintre cele trei minuni naturale ale Europei”

Ambasadorul Coreei de Sud la București: ”Transfăgărășanul este una dintre cele trei minuni naturale ale Europei”
Foto: Hepta/hepta photo agency / Lucian Muntean

Unul dintre diplomații care promovează constant România, Rim Kap-soo, ambasador al Coreei de Sud la București din martie 2022, Rim Kap-soo a scris o postare specială pe Facebook în această săptămână, după ce a călătorit prin România.

Ambasadorul Coreei de Sud a fost în această vară în premieră pe Transfăgărășan

”Am făcut o scurtă excursie pe Transfăgărășan. Iar priveliștile ce îți taie respirația m-au impresionat. România este o țară atât de binecuvântată, Sper ca mulți turiști sud-coreeni să împărtășească trăirile mele și admirația mea față de România.

Mi-am petrecut această vară în România, văzând locurile atât de frumoase ale României”, a scris printre altele pe Facebook Rim Kap-soo, ambasadorul Coreei de Sud în România.

Rim Kap-soo este ambasadorul Coreei de Sud în țara noastră de doi ani și jumătate și lucrează în diplomație din 1995. A lucrat printre altele la Misiunea Permanentă a Națiunilor Unite la New York, ca și la ambasadele din Viena și Amman. Rim Kap-soo a lucrat și ca expert la Viena în cadrul Agenției Internaționale pentru Energie Atomică (AIEA).

România este o țară binecuvântată, crede Rim Kap-soo

Licențiat în Științe Politice la Universitatea Națională din Seul, Rim Kap-soo are studii postuniversitare la Oxford și un master în politică internațională la London School of Economics.

”Am dorit să îl văd cu ochii mei și am avut un sentiment de uimire și respect față de natura din România când am ajuns pe Transfăgărășan și la Bâlea Lac cu mașina personală.

Am mers în mai multe zone montane europene, iar Transfăgărășanul este una dintre cele trei minuni naturale ale Europei, alături de Salzkammergut din Austria și Districtul Lacurilor din Marea Britanie”, a declarat ambasadorul Rim Kap-soo pentru ”Adevărul”.

Ambasadorul Coreei de Sud în România a dezvăluit și care dintre locurile vizitate în această vară în România l-au impresionat cel mai mult.
”Pe primul loc este Transfăgărășanul. Am călătorit și la Tulcea și Galați și în zona Deltei Dunării. România nu este doar o țară binecuvântată, ci și o țară foarte importantă strategic pe flancul estic. Când am fost pe malurile Dunării, am simțit acest lucru”, dezvăluie ambasadorul Rim Kap-soo.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”
20:31 - Ce măsuri a luat Guvernul până acum în sprijinul comunităților afectate de inundații. Explicațiile lui Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării (VIDEO)
20:19 - A început „mica recalculare”. Marius Budăi a anunțat ce adeverinţe se iau în calcul. Ce detaliu important mai trebuie să știe pensionarii
20:07 - De unde a luat naștere expresia „ai carte, ai parte”? Foarte puțini români o folosesc în mod corect
19:57 - Seidler (USR): Fiecare candidat la prezidențiale vine în fața românilor cu ce a realizat. Lasconi – fondurile europene atrase, Ciucă și Ciolacu – inflație și deficit record (VIDEO)