„Am încălcat câteva jurăminte”. Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși celebrează un an de căsnicie. Ce mesaj a vrut să transmită lumii prin gestul său

„Am încălcat câteva jurăminte”. Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși celebrează un an de căsnicie. Ce mesaj a vrut să transmită lumii prin gestul său
Sursă foto: Pixabay

Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși sărbătorește un an de căsnicie. Aniversarea a fost marcată de un cadou inedit și o cină în oraș.

Sarah Wilkinson, în vârstă de 43 de ani, s-a căsătorit cu ea însăși pe data de 30 septembrie 2023. Ceremonia a avut loc în fața a 40 de prieteni și rude și a fost „oficializată” de un prieten de-ai miresei. Seara a continua cu o petrecere la care au fost prezenți și mai mulți invitați.

Mesajul pe care a vrut să îl transmită Sarah

„Sunt bine aşa cum sunt; nu ai neapărat nevoie de cineva pentru a te completa” a fost mesajul pe care a încercat Sarah să-l transmită prin nunta cu ea însăși, potrivit BBC.

Femeia a mărturisit că dacă va apărea o persoană specială în viața ei, nu se va împotrivi unei relații. Însă, dacă acest lucru nu se va întâmpla, ea va fi bine.

„Eşti pre-programat pentru a-ţi dori un soţ, o casă, 2-4 copii, însă viaţa nu funcţionează întotdeauna aşa şi este totuşi plăcut să ai o zi de sărbătorit”, a mai declarat Sarah Wilkinson.

Cum a sărbătorit Sarah Wilkinson un an de la căsătoria cu ea însăși

La un an de la marele eveniment, Sarah a decis să celebreze singură. A luat cina la restaurant și și-a trimis un buchet de 12 trandafiri vopsiți în culorile curcubeului.

„Este întotdeauna frumos să primeşti un cadou la serviciu şi să mergi prin birou cu un buchet masiv de flori”, a declarat aceasta.

„Am ieşit să iau masa singură, o masă pentru o persoană, o cină frumoasă cu friptură, iar între feluri m-am relaxat şi mi-am citit cartea”, a mai povestit Sarah despre modul în care și-a petrecut aniversarea.

Care au fost reacțiile oamenilor care au aflat de nunta organizată de Sarah Wilkinson

Nunta organizată de Sarah a devenit virală pe rețelele de socializare, iar internauții nu au ezitat să își dea cu părerea. Aceasta mărturisește că a fost surprinsă de interesul pe care l-au manifestat oamenii pentru eveniment și a ales să se protejeze, necitind comentariile oamenilor de pe Internet.

„Unii oameni pot fi foarte nepoliticoşi şi ofensatori, aşa că unii prieteni s-au conectat şi mi-au trimis cele mai bune fragmente; pur şi simplu nu mă uit la lucrurile rele”, a mărturisit ea.

Cum decurge relația, la un an după căsătorie

Ca în relația fiecăruia cu sieși, și în relația dintre Sarah și propria persoană au apărut mici neînțelegeri.

„Am încălcat câteva jurăminte”, a spus ea.

„Am jurat că nu voi rămâne fără hârtie igienică şi lapte şi am rămas fără ambele cel puţin o dată, aşa că trebuie să mă ocup de asta”, a adăugat apoi aceasta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:26 - Serviciul de Ambulanță Vaslui va plăti daune morale. A hărțuit psihologic un medic
23:11 - Ludovic Orban, după ce Nicușor Dan a semnat pentru candidatura sa la prezidențiale: „Spre deosebire de alții, eu nu vreau să manipulez opinia publică. Nicușor Dan va decide cu cine votează și dacă va comunica public” (FOTO)
22:59 - Secretul siluetei Innei. Alimentul la care a renunșat artista
22:54 - Plafonarea prețurilor la energie ar putea continua și după martie 2025. Negocierile între Guvern și Comisia Europeană continuă
22:37 - Furie în SUA după ce Trump a râs pe seama a 109 militari americani răniți într-un atac iranian: „Ce, i-a durut capul?” (VIDEO)
22:32 - Țara care le oferă oamenilor 15.000 de euro dacă locuiesc se mută în ea. Care sunt condițiile
22:05 - Reacția unui influencer din Serbia, după ce a gustat faimoșii mici de la Obor: „Asta e cu adevărat o experiență românească…”
21:55 - Tinerii pleacă tot mai târziu din casa părinților. Care este motivul
21:46 - Simona Spătaru (USR), despre Nicolae Ciucă: E un candidat care nu pare a fi niciodată implicat. O să asigure același fel de mandat pe care l-a exercitat și Iohannis, destul de șters, lipsit de viziune, de ideile proprii (VIDEO)
21:32 - Cristina Trăilă: Cred că Nicolae Ciucă este președintele de care are nevoie România. Peste 1,6 milioane de semnături strânse pentru susținerea candidaturii sale reprezintă un semnal clar în acest sens (VIDEO)