Altă problemă la podul peste Dunăre de la Brăila. Asfaltul s-a stricat și pe partea unde se circula

Altă problemă la podul peste Dunăre de la Brăila. Asfaltul s-a stricat și pe partea unde se circula
Captură Video B1 TV

Podul peste Dunăre este din nou în reparații și s-a stricat și pe banda pe care se putea circula, iar trecerea este tot mai dificilă.

Probleme la podul peste Dunăre

Podul peste Dunăre de la Brăila a fost inaugurat anul trecut. De atunci, au apărut tot mai multe probleme. Un șofer a observat că multe șuruburi nu sunt strânse, porțiunea de acces de pe malul din Brăila s-a tasat, iar contructorul a trebuit să ia măsuri, confrom Adevărul.

Asfaltul de pe pod s-a stricat și reparat de nenumărate ori. Podul nu a fost încă luat de autoritățile române din cauza problemelor întâmpinate până acum, dar și pentru că nu a fost dat în circulație un drum de legătura de pe malul din Tulcea.

Ce spune Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, a transmis că acest proiect a avut o construcție proastă legată de asfalt.

„Mi-e clar mie, ca nespecialist în drumuri, că soluția tehnică din proiect, implementată de cei de la acea companie, nu e una bună, pentru că de vreo trei ori s-a dat jos asfaltul, s-a aplicat aceeași soluție și există în continuare aceleași probleme. Deci e clar că e o soluție tehnică proastă”, a declarat recent Sorin Grindeanu.

Podul peste Dunăre de la Brăila este cel mai mare pod suspendat construit în România și al treilea ca dimensiune din Europa. Are doi kilometri lungime și este o alternativă facilă pentru traversarea Dunării.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`