Alina Bădic: Este o perioadă în care fiecare dintre noi are o cruce de dus. Totul, dar absolut totul are o logică (VIDEO)

Alina Bădic: Este o perioadă în care fiecare dintre noi are o cruce de dus. Totul, dar absolut totul are o logică (VIDEO)

Este o perioadă destul de agitată, în care fiecare dintre noi are o cruce de dus, a declarat astrologul Alina Bădic, realizatoarea emisiunii „360 de grade”, marți, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac.

Alina Bădic: Ni se pot întâmpla lucruri care au o legătură foarte interesantă cu destinul nostru

„Este o perioadă, într-adevăr, destul de agitată, aș spune, în care fiecare dintre noi are o cruce de dus – și atunci când spun „cruce de dus”, mă refer la faptul că ni se pot întâmpla lucruri mai mult sau mai puțin plăcute, sigur, care au o legătură foarte interesantă cu destinul nostru, adică dacă am studia astrograma ne-am da seama că este o înțelpciune în tot ceea ce ni se întâmplă, chiar și atunci când părem agresați din neant”, a spus Alina Bădic.

„Foarte interesantă este această perioadă și aș fi vrut să discutăm un pic despre toate tipurile de agresiune la care putem fi predispuși acum, pentru că, într-adevăr, este ușor conflictual tot ceea ce este pe cer – și mă refer la faptul că Saturn și Neptun în semnul Peștilor ne dau în continuare tot felul de teste”, a adăugat astrologul.

Alina Bădic: Totul, dar absolut totul are o logică

„Problema pe care aș vrea să o ridicăm astăzi este faptul că nu prea mai este de glumit, adică nu ne putem juca în continuare și nu mai putem să ne facem că nu înțelegem ceea ce se întâmplă. Chiar și pentru cei care nu cred atât de mult în astrologie vor fi foarte multe semne care îi vor face să înțeleagă că există aceste energii în jurul nostru”, a continuat Alina Bădic.

„Ceea ce mi se pare cel mai interesant este faptul că orice elemente care vin către noi în ideea de a ne agresa, fie că este vorba despre o persoană, despre un eveniment, despre o întâmplare, despre ceva care pur și simplu nu are nicio logică (…), totul, dar absolut totul are o logică”, a adăugat ea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`