Alfred Bulai vrea să se pensioneze. A depus cerere de pensionare din SNSPA, după ce foste studente l-au acuzat de abuzuri sexuale

Alfred Bulai vrea să se pensioneze. A depus cerere de pensionare din SNSPA, după ce foste studente l-au acuzat de abuzuri sexuale
Sursa foto: Alfred Bulai / Facebook

Sociologul Alfred Bulai vrea să se pensioneze după ce mai multe foste studente l-au acuzat de abuzuri sexuale.

Alfred Bulai a depus cerere de pensionare

Bulai, în vârstă de 61 de ani, a făcut cerere de pensionare din SNSPA, au precizat luni, 29 iulie, surse din instituția de învățământ pentru Libertatea.

Însuși Bulai a confirmat informația.

Alfred Bulai a fost șef al Departamentului de Sociologie din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București. Fostele studente l-au acuzat că le cerea să se dezbrace, că le mângâia și chiar că a făcut sex cu unele, conform site-ului snoop.ro.

Rectorul SNSPA a cerut retragerea lui Bulai

Rectorul Remus Pricopie a cerut retragerea lui Bulai de la șefia Departamentului de Sociologie și suspendarea acestuia, cât timp Comisia de Etică face o analiză.

Poliția Capitalei a anunțat că a a început o anchetă în acest caz, „față de persoana în cauză urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun”, fiind vorba despre infracțiunea de folosire a funcției în scop sexual.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`