CRIME ÎN SERIE ÎN CARACAL / Unchiul Alexandrei A IZBUCNIT după ce ancheta la casa inculpatului A FOST BLOCATĂ: ‘Criminalii au mai multe drepturi decât victimele’

CRIME ÎN SERIE ÎN CARACAL / Unchiul Alexandrei A IZBUCNIT după ce ancheta la casa inculpatului A FOST BLOCATĂ: 'Criminalii au mai multe drepturi decât victimele'

Unchiul Alexandrei a explodat, miercuri, după vestea că ancheta la casa lui Gheorghe Dincă este blocată deoarece acesta a fost internat la Spitalul Penitenciar Jilava.

‘Criminalii au mai multe drepturi decât victimele’, a declarat Alexandru Cumpănașu.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

„Criminalii au mai multe drepturi decât victimele. Până să îl ducă la spital nu au putut să spargă gropile să vadă ce e în curte? Până să îi ducă la Jivala au trecut două zile de când au recunoscut. De ce nu au făcut cercetarea. E așa greu? Câți oameni presupune asta și cine nu se oferă să dea expertiză și resurse umane, că eu cred că toată lumea vrea.

LACRIMI AMARE PENTRU MIHAI CONSTANTINESCU! S-A ÎNTÂMPLAT LA ORA 5:00 DIMINEAȚA! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

Codul de Procedură Penală spune că cercetarea la fața locului trebuie făcută de față cu suspectul, dar să nu îmi spună că nu au avut timp”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`