Alertă! Un avion cu 97 de pasageri, venit de la Stuttgart, a aterizat la Sibiu. Călătorii, plasați în izolare la domiciliu

Alertă! Un avion cu 97 de pasageri, venit de la Stuttgart, a aterizat la Sibiu. Călătorii, plasați în izolare la domiciliu

Un avion cu 97 de pasageri, care a decolat de la Stuttgart, a aterizat, miercuri, pe Aroportul Internațional din Sibiu. Persoanele de la bordul aeronavei vor fi plasate automat în izolare la domiciliu, în condițiile în care mai multe regiuni din Germania au fost declarate zone galbene ale infecției cu noul coronavirus.

”Astăzi, 11 Martie a.c., pe Aeroportul Internaţional Sibiu a aterizat un avion de la Stuttgart care a avut la bord un număr de 97 de persoane. Dat fiind faptul că zborul vine din Germania, în contextul prevenirii răspândirii noului coronavirus, Grupul de Suport tehnic pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de epidemii s-a întrunit în şedinţă de urgenţă la sediul Instituţiei Prefectului Judeţul Sibiu”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

Până la ora transmiterii acestei știri, în România a fost confirmată infecția cu noul coronavirus în cazul a 32 de persoane.

Cel mai recent pacient este un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Iași, contact cu un caz confirmat la Varșovia. Bărbatul se afla în autoizolare din data de 9 martie.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`