Alerta meteo: Schimbare radicală a vremii în weekend! Vezi care sunt județele vizate!

Alerta meteo: Schimbare radicală a vremii în weekend! Vezi care sunt județele vizate!

După o zi în caretemperaturileau scăzut brusc, chiar și cu peste cinci grade, iată că vremea în weekend are tendințe de ameliorare.Meteorologii au anunțat că vremea se va încălzi începând de sâmbătă după ce în ultimele două zile temperaturileau scăzut cu câteva grade și chiar s-au înregistrat averse cu caracter torențial, furtuni și căderi de grindină. Așadar, în acest weekend vom avea parte de vreme frumoasă și plăcută.

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU …E EXTREM DE DUREROS

Temperaturile vor începe să crească din nou în acest weekend, iar temperatura maximă va ajunge până la 32 de grade Celsius.Meteorologiianunță că vor mai exista înnorări, dar în cea mai mare parte a țării cerul va fi senin și însorit.

În Capitală vremea va fi frumoasă în ziua de sâmbătă și se vor înregistra 32 de grade Celsius. Cerul va fi parțial înnorat, dar soarele își va face simțită prezența. Vântul va sufla slab până la moderat cu o viteză de 11 km/h.

ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ…

Vremeala mare din acest wekend se va mai încălzi. Temperaturile mai cresc cu câteva grade, dar vântul va sufla cu putere.Sâmbătă, valorile termice se vor încadra între26°C, pe timpul zilei,și18°C, pe timpul nopții. Vântul va sufla cu 18 km/h dinspre NE, iar dumincă, vântu se va mai înteți – rafale de 36 km/h. Temperaturile se vor încadra între28°C și18°C.

La munte, cerul va fi parțial noros, vântul va sufa în rafale, cu31 km/h pe timpul zilei și cu28 km/h. Sâmbătă, temperaturile maxime și minime se vor încadra între31 km/h și10°C, iar duminică vremea se va mai încălzi cu câteva grade:26°C pe tipul zilei și11°C.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`