Alertă meteo: Schimbare RADICALĂ a vremii în weekend! Care sunt judeţele vizate!

Alertă meteo: Schimbare RADICALĂ a vremii în weekend! Care sunt judeţele vizate!

Vremea călduroasăva persista, iar disconfortul termic se va menţine accentuat în orele dupã-amiezii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse pe arii restrânse, descărcări electrice şi posibile căderi de grindinã, începând cu orele prânzului la deal şi la munte, apoi cu o probabilitate mai mare şi în sudul şi sud-estul ţãrii.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în prima parte a intervalului pe spaţii mici în sud-est, dar de scurtã duratã şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 şi 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 14 şi 24 de grade, mai scãzute în estul Transilvaniei.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în cea mai mare parte a Moldovei și a Munteniei, local în Dobrogea, Oltenia, Crișana, Maramureș și la munte vor fi intervale cu manifestări de instabilitate atmosferică accentuată. A fost instituit Codul Galben de ploi torențiale pânăla ora 23.00.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim aproape radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul