ALERTĂ METEO fără precedent: Furtuna Sabina mătură Europa! Sute de zboruri vor fi anulate! Detalii ȘOCANTE

ALERTĂ METEO fără precedent: Furtuna Sabina mătură Europa! Sute de zboruri vor fi anulate! Detalii ȘOCANTE

Europa este lovită de câteva zile de furtuna Sabina, un fenomen meteo care a cauzat anulări sau întârzieri de zboruri pe marile aeroporturi.

”Mai exact, de sâmbătă după-amiază (8 februarie) şi probabil până marţi (11 februarie) vor avea loc anulări de zboruri”, a declarat un purtător de cuvânt al grupului Lufthansa.

LACRIMI AMARE ÎN MUZICA POPULARĂ! IRINA LOGHIN ȘI-A DAT OCHII PESTE CAP! DETALII DESPRE ACCIDENTUL VASCULAR (GALERIE FOTO)

Operatorul aerian nu a oferit alte detalii, dar solicită pasagerilor să urmărească site-ul lufthansa.com pentru informaţii actualizate, a spus purtătorul de cuvânt.

DUMNEZEULE, CE TRAGEDIE PENTRU MIRABELA DAUER! A FOST GĂSITĂ ÎNGROPATĂ SUB NĂMEȚII DE ZĂPADĂ! MILIOANE DE ROMÂNI, ÎN STARE DE ȘOC

Operatorul feroviar german Deutsche Bahn a avertizat la rândul său că vor avea loc perturbări mari ale traficului feroviar începând de duminică de la ora 17:00 GMT, în special în nordul şi vestul Germaniei. Compania recomandă pasagerilor care intenţionează să se deplaseze începând de duminică şi până marţi să îşi amâne călătoriile.

ÎNDRĂGITUL ACTOR A MURIT! CINE VA ÎNCASA TOATĂ AVEREA? ASTA DA SURPRIZĂ!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`