ALERTĂ METEO! Vremea se schimbă radical în următoarele zile! Specialiștii au făcut anunțul

ALERTĂ METEO! Vremea se schimbă radical în următoarele zile! Specialiștii au făcut anunțul

În următoarele două săptămâni vremea se va menţine caldă în toată ţara. În prima săptămână din septembrie, se vor înregistra temperaturi maxime între 32 şi 33 de grade, iar în cea de-a doua săptămână, temperaturile vor scădea uşor. În intervalul 7-11 septembrie, va fi mai crescută probabilitatea de apariţie a ploilor.

ÎnTransilvania,vremea va fi călduroasă în primele două zile, cu o medie a temperaturilor maxime ce se va situa în jurul valorii de 31 de grade, dar se va răcori în data de 4 septembrie, când media va scădea spre 26 de grade. În perioada 5-7 septembrie va fi mai cald decât în mod obişnuit, astfel încât se vor înregistra în medie maxime de până la 28 şi 29 de grade, urmând ca apoi temperaturile să coboare treptat spre valori normale, în jurul a 22 de grade, în intervalul 10-15 septembrie.

ÎnMoldova,vremea va fi călduroasă în primele două zile, cu o medie a a temperaturilor maxime de 31 şi 33 de grade, apoi se va răcori în data de 4 septembrie, când media va scădea spre 23 de grade. În perioada 5-7 septembrie valorile termice diurne vor creşte uşor şi vor ajunge în medie la 26…28 de grade, apoi vor scădea treptat, astfel încât în intervalul 10 -15 septembrie se vor situa între 22 şi 24 de grade.

ÎnMuntenia,în primele două zile, vremea va fi călduroasă, pe arii restrânse caniculară, cu o medie a temperaturilor maxime de 34 de grade, după care în zilele de 4 şi 5 septembrie se va răcori uşor, iar media va scădea spre 30 de grade. Ulterior, în 6 şi 7 septembrie, valorile diurne vor creşte, în medie, spre 31…32 de grade, apoi vor marca o scădere treptată, spre medii de 26 de grade în perioada 10-15 septembrie.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră