Alertă meteo: Ce se întâmplă cu VREMEA săptămâna aceasta! Vezi care sunt județele vizate!

Alertă meteo: Ce se întâmplă cu VREMEA săptămâna aceasta! Vezi care sunt județele vizate!
Foto: Pixabay.com

Vremea rea nu va mai dura mult, anunță meteorologii care au emis prognoza meteo pentru perioada 22 aprilie-20 mai, potrivit dig24.ro.

REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT BUNĂCIUNILE DIN FOLCLORUL ROMÂNESC! CUM ARATĂ COMPLET DEZBRĂCATE! (FOTO NECENZURAT)

Publicația notează că, în ultima săptămână din luna aprilie, valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestui interval în regiunile sud-estice, dar și ușor ridicate în vestul și nord-vestul teritoriului, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cât despre precipitații, regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile montane.

REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT ȘTIRISTELE DIN ROMÂNIA CARE AU ÎNNEBUNIT BĂRBAȚII CU DECOLTEUL GENEROS! S-A VĂZUT TOT (POZE NECENZURATE!)

În București, prima zi a săptămânii aduce vești bune. Cerul se anunță parțial noros, cu șanse minime de a avea parte de stropi de ploaie. În ceea ce privește mercurul din termometre, acesta va indica valoarea minimă de 6 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă se va situa în jurul a 16 grade, scrie Libertatea.

REPEDE CLICK AICI: ROMÂNIA PLÂNGE ȘI E ÎN DOLIU! A MURIT INTERPRETA DE MUZICĂ POPULARĂ ÎNDRĂGITĂ DE MILIOANE DE ROMÂNI! (FOTOGRAFII TERIBILE CU SICRIUL)

În țară, vântul va sufla slab până la moderat în partea de nord a Moldovei, în sudul Banatului și în Oltenia. Temperaturile maxime se vor situa între 2 și 15 grade Celsius.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră