Alertă meteo: Ce se întâmplă cu vremea săptămâna aceasta! Vezi județele vizate!

Alertă meteo: Ce se întâmplă cu vremea săptămâna aceasta! Vezi județele vizate!

Meteorologii au prelungit informarea meteo de vreme rea miercuri, atrăgând atenția că în România luna iunie este în general cea mai capricioasă dintre lunile de vară, potrivit digi24.ro.

BLESTEMUL ILENEI CIUCULETE FACE RAVAGII! VEZI AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT LA DOI ANI DE LA MOARTEA MARII CÂNTĂREŢE…

Iunie, prima lună calendaristică de vară este caracterizată, în general, printr-o alternanţă a zilelor însorite şi călduroase cu cele ploioase şi reci, valorile termice urcând la peste 30 grade Celsius în perioadele calde, iar în cele ploioase, precipitaţiile depăşesc cantităţile medii lunare într-un interval de numai câteva ore, conform caracterizării climatice a lunii iunie, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) și preluată de Agerpres.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! APARIȚIE MACABRĂ LA PARASTASUL LUI RĂZVAN CIOBANU! INVITAȚII ȘI-AU FĂCUT CRUCE

Așadar, ANM a transmis prognoza meteo pentru ziua de luni, 3 iunie 2019, iar veștile nu se anunță tocmai bune. Vremea va fi mohorâtă, în cea mai mare parte a țării și, mai mult decât atât, ploile nu ne vor ocoli, scrie fanatik.ro.

BIETUL MIHAI CONSTANTINSCU! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN URMĂ CU CÂTEVA MINUTE! FANII AU AJUNS DEJA LA SPITAL! Imagini EMOȚIONANTE

În Capitală, prima zi din săptămână ne aduce vreme ploioasă, cu temperaturi cuprinse între 16 și 26 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, cu o viteză de 18 km/h. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 74%.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`