Alertă în Capitală: Mercur descoperit într-un cămin studențesc

Alertă în Capitală: Mercur descoperit într-un cămin studențesc

Poliția Capitalei și pompierii au intervenit miercuri de urgență la căminul studențesc Kogălniceanu din zona Facultății de Drept a Universității București, după ce, într-un cabinet medical au fost descoperite 5 kg de mercur.

„Astăzi, (miercuri, n.r.) în jurul orei 11:20 a fost sesizat prin apel 112 faptul că într-un dulap dintr-un cabinet medical din sectorul 5 au fost găsite aproximativ 5 kg de mercur. La fața locului au sosit polițiști ai Secției 17 Poliție și Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Poliției Capitalei.

De asemenea, au fost prezenți și specialiști Serviciului Interventie și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Pentru stabilirea împrejurărilor prin care cantitatea de mercur a ajuns în respectiva locație, polițistii au întocmit un dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art.359 din Codul Penal”, informează Poliția Capitalei prin intermediul unui comunicat de presă remis redacției B1.RO.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`