UPDATE // ALERTĂ ÎN BUCUREȘTI! Un copil a anunțat la 112 că a fost băgat într-un CANAL / Apelul s-a dovedit a fi FALS

UPDATE // ALERTĂ ÎN BUCUREȘTI! Un copil a anunțat la 112 că a fost băgat într-un CANAL / Apelul s-a dovedit a fi FALS

UPDATE. Apelul a fost fals, a anunțat Raed Arafat.

Este al doilea caz, după ce un adolescent din Hunedoara au pus pe jar autoritățile degeaba. (Detalii AICI)

Caz șocant în București. Un copil a sunat la 112 și a anunțat că un băgat de către un alt copil într-un canal din Sectorul 4, care a și pus capacul peste el.

Zeci de jandarmi, pompieri și lucrători de la Apa Nova au pornit în căutarea copilului, deschizând capacele de canal din zonă pentru găsirea victimei.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

„La ora 14:38 a fost primit un apel 112 de la un copil care a sustinut ca se afla intr-un canal stradal, sub carosabil, bagat acolo de un alt copil, care ulterior a pus si capacul. S-a procedat la alertarea celor mai apropiate resurse de interventie, de la Detasamentul Aparatorii Patriei, ulterior numarul acestora fiind suplimentat cu alte echipe de pompieri din apropiere, inclusiv Detasamentul Special de Salvatori. La fata locului au fost constituite echipe mixte de cautare, formate din pompieri, politisti, jandarmi, politisti locali S4, Apa Nova.

LACRIMI AMARE PENTRU MIHAI CONSTANTINESCU! S-A ÎNTÂMPLAT LA ORA 5:00 DIMINEAȚA! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

A fost verificata strada Maceșului, unde susținea copilul ca se afla, ulterior aria de cautare fiind extinsa semnificativ, pe fiecare strada in parte, pana la bulevardele Metalurgiei si Berceni, prin ridicarea capacelor de canal.

Din momentul apelului la 112, intre copil si echipele din dispecerat (operator 112 si dispecer ISU) a fost purtata o conversatie neintrerupta timp de 35 de minute, pe durata careia au fost solicitate si alte date care sa permita identificarea acestuia.

S-A TERMINAT! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL DUREROS! VIOREL LIS ȘI-A DAT OCHII PESTE CAP: ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

In acest moment se continua cautarile”, anunță salvatorii, potrivit stiripesurse.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`