Alertă falsă cu bombă lângă Guvern / Circulația la metrou a fost reluată (VIDEO)

Alertă falsă cu bombă lângă Guvern / Circulația la metrou a fost reluată (VIDEO)
Foto simbol: SRI / Facebook

UPDATE 18:15: Bagajul suspect era un rucsac ce conținea un fes și un încărcător, a anunțat Serviciul Român de Informații. Traficul la metrou a fost reluat.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Alertă cu bombă în apropiere Guvernului. Metrourile nu mai opresc în Piaţa Victoriei.

Forţele de ordine intervin pe strada Paris, în apropierea Guvernului, fiind chemaţi de urgenţă din cauza unui posibil dispozitiv explozibil. Din primele informaţii, e vorba despre un colet suspect, potrivit antena3.ro.

Circulația metroului oprită la Piața Victoriei, unde a fost găsit un colet suspect

Metrourile nu mai opresc în staţia Piaţa Victoriei. Oamenii  care vor să circule cu metroul au început deja să întrebe forţele de ordine ce s-a întâmplat şi de ce nu pot intra la metrou.

Ar fi vorba de un rucsac suspect găsit lângă un aparat de aer condiţionat în staţia de metrou. La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale ale Poliţiei și echipa pirotehnică din cadrul SIIAS.

Un alt incident a avut tot vineri, în Sectorul 4 al Capitalei, în incinta unei bănci. Alarma s-a dat la o bancă de lângă Orășelul Copiilor, acolo unde un colet suspect a fost găsit în incinta clădirii.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:11 - Accident cu patru mașini pe cel mai aglomerat bulevard din București: Circulația rutieră se desfășoară pe o singură bandă
22:03 - O firmă din China scoate la vânzare bilete pentru o expediție în spațiu. Care este prețul pe care trebuie să îl plătească o persoană
22:02 - România face teste pentru producția proprie de stridii în Marea Neagră. Experimentul este desfășurat cu un specialist din Italia
22:02 - Ludovic Orban: Cine votează cu Simion la prezidențiale, de fapt, votează cu Ciolacu (VIDEO)
21:59 - Ludovic Orban, despre AUR: „Ăla nu este partid, ăla este, practic, o încropeală politică în care nu contează decât un singur om, care este antidemocrație, iar acel om n-are niciun istoric, n-a făcut nimic la viața lui” (VIDEO)
21:48 - Ludovic Orban, după ce liderul PNL i-a cerut lui Lasconi să se retragă: “Ciucă trebuie să țină ciocu’ mic. Și eu îi spun nea Ciucă, retrage-te pentru că te chinui degeaba. Distrugi și mai tare imaginea liberalismului” (VIDEO)
21:36 - Elon Musk pregătește mașini electrice mai ieftine pentru anul viitor
21:34 - Orban: Nu vi se pare ciudat că în afară de Ciolacu sunt atâția iepuri printre candidați? Geoană, fost PSD-ist, Cristi Diaconescu, fost PSD-ist, Ana Birchall, fostă PSD-istă, Ciucă, cel mai mare iepure, și iepurele adevărat – Simion (VIDEO)
21:31 - Expunerea la lumină, pe timp de noapte, poate avea efecte grave asupra organismului. Ce boli putem dezvolta din cauza poluării luminoase
21:16 - Care e suma uriașă pe care ar fi plătit-o Laura Crișan pentru asasinarea tatălui său