Al Bano a cântat la nunta lui Horia Ivanovici. Imagini virale (VIDEO)

Al Bano a cântat la nunta lui Horia Ivanovici. Imagini virale (VIDEO)
Sursa foto: Captura video

Horia Ivanovici a avut o nuntă de poveste în urmă cu un weekend, când printre invitații speciali s-a numărat celebrul cântăreț italian Al Bano.

Jurnalistul s-a însurat la vârsta de 50 de ani. Printre invitați s-au numărat zeci de personalități din sport și showbiz. Cel care a atras toată atenția a fost însă Al Bano Carrisi care susținut un moment artistic devenit viral pe rețelele de socializare, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Nunta lui Horia Ivanovici cu iubita lui, Ioana, a reunit la celeași mese prieteni vechi din lumea sportului.

Nunta a avut loc la Palatul Snagov, într-un decor feeric, iar imaginile publicate în social media au devenit virale.

Sursa foto: Anamaria Prodan/Instagram

Anamaria Prodan, care s-a numărat printre invitați, alături de copiii ei, a distribuit poze care au adunat sute de comentarii.

De programul artistic s-a mai ocupat artista Bianca Sârbu care a ridicat toți oamenii de la masă și care, încântată de efectul pe care l-a produs programul ei, a anunțat: „Vreau să vă zic că după această nuntă am crescut prețul” (video mai sus). Bianca Sârbu a avut onoarea să cânte și alături de Al Bano celebra și nemuritoarea melodie „Felicita”.

„Când visele devin realitate! Al Bano, la fel de carismatic, generos și iubit. Multumesc, maestre, pentru acest duet care nu ar fi fost posibil și fără următorii oameni dragi!”, a scris Bianca, enumerându-i pe miri i pe prietenii acestora.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`