AI GRIJĂ CE ȘI UNDE MĂNÂNCI ! Dezvăluiri ȘOCANTE din bucătăriile restaurantelor: Ce n-ar consuma niciodată bucătarii! E chiar SCÂRBOS! Sugestii care te scapă de INDIGESTII

Publicat: 13 04. 2017, 13:07

Ieșim la restaurant pentru a evita gătitul acasă, dar și pentru a socializa. Emisiunea "Good Morning America" şi revista americană Reader's Digest ne atrag însă atenția să avem mare grijă unde luam masa și ce anume consumăm.

Pentru a atrage cât mai mult atenția asupra produselor de evitat, jurnaliștii surselor citate au stat de vorbă cu bucătari și chelneri din mai multe restaurante.

Spre exemplu, un chelner a spus că i-ar spune unui client vegetarian că un anumit fel de mâncare nu conţine carne, indiferent dacă este sau nu adevărat, doar pentru a vinde produsul, scrie DailyMail.

O colegă de a sa a dezvăluit că după ora opt seara vinde numai cafea decafeinizată, pentru a nu fi nevoită să spele două cafetiere.

Despre lapte degresat nici nu poate fi vorba. Ți se servește la masă orice este prin bucătărie.

Chiar şi la cele mai mai mari restaurante există secrete. La micul dejun, în 99 la sută din cazuri omleta este făcută din pudră şi nu din ouă proaspete, se mai arată în articol.

Lista continuă cu produsele destinate copiilor. În aceste alimente este pus mai mult zahăr, atentând la sănătatea micuților.

Un chlner a declarat că el niciodată nu ar cere lămâie în băutură, întrucât bucătarii o ating fără a se spăla pe mâini. De asemenea, acesta mai dezvăluie că peștele trebuie comandat doar de marți până vineri, altfel nu vei mânca pește proaspăt.

Este bine de știut și faptul că meniurile speciale sunt alcătuite din din ceea ce trebuie vândut repede înainte să se altereze.