Află cât de util este un calculator de preț pentru ușile de garaj secționale

Află cât de util este un calculator de preț pentru ușile de garaj secționale

Cât mă costă ușa de garaj montată? Este una din întrebările frecvente și pe baza căreia unii fac alegerea în ceea ce privește tipul de ușă de garaj. Adevărul este că, nu la cât de scumpă este ușa de garaj secțională trebuie să îți fie mintea, ci de ce unii vând prea ieftin. Calitatea costă, așadar fii dispus să pui pe primul loc aspecte legate de calitate, durabilitate, garanție și, în final, costul.

Pentru cei interesați de o astfel de achiziție trebuie să știe că de la Alexiana Group au oferte variate, dar și un calculator pret usi de garaj sectionale. Astfel, vor ști de la bun început costurile implicate. În acest sens, își pot tria opțiunile accesând pagina oficială. După câteva clickuri afli care este costul ușii de garaj pe care ți-o dorești, în funcție de dimensiune, tip și culoare – poți alege varianta secțională sau tip rulou.

Ușile secționale, o alegere cu avantaje multiple

Cine s-ar fi gândit vreodată că o alegere poate însemna un cumul de avantaje? Ușile de garaj secționale de la Alexiana sunt mai mult decât închiderea unui garaj. Acestea asigură izolarea termică și fonică a garajului. Asta înseamnă că vei putea economisi, menținând aerul cald sau rece în interior, un mediu ambiant plăcut, eliminând schimbul necontrolat de aer de la interior la exterior. Asta pentru că sunt uși din oțel, panouri tip sandwich umplute cu spumă poliuretanică.

De asemenea, astfel de uși sunt ușor de acționat. Pot fi închise și deschise și manual, însă mai practică este varianta automată. Ai telecomandă în dotare, ceea ce îți facilitează deschiderea și închiderea. Există și varianta controlului prin aplicație dedicată, instalată pe smartphone. Te bazezi astfel de conexiunea la internet pentru ca garajul să îl deschizi și dacă nu ești în proximitate.

Garanția sau cum îți este câștigată încrederea

Investiția pe care o faci acum ar trebui să fie și peste ani una de care ești mulțumit. Nu e ca și cum schimbi ușa de garaj prea curând. Iată un alt aspect care te încurajează să cumperi de la Alexiana. Ușile de garaj au garanții extinse, termene cum nu mai găsești la alți furnizori. Ai 11 ani garanția totală, termen pe care îl poți prelungi din doi în doi ani, dacă faci revizia. Prima de acest fel o ai gratuită, acesta fiind un alt beneficiu de client.

La ușile secționale de la Alexiana ai de asemenea un contor sigilat, care garantează rezistența la numărul de cicluri deschis/închis.

Toate acestea vin la pachet cu o ofertă bună de preț, despre care afli și tu din pagina oficială. Ai soluțiile tehnice gratuite, la fel ca și măsurătorile – pe baza cărora îți va fi realizată o ofertă personalizată. Indiferent din ce oraș din țară ești, echipele tehnice se deplasează pe teren pentru serviciile menționate. Ai de asemenea transport gratuit. Ușa de garaj secțională de la Alexiana o poți alege în nuanțe clasice de maro, imitație de lemn sau poate într-o culoare îndrăzneață de roșu, albastru sau verde, printre altele. Accesează alexiana.ro și faci simularea de preț în câteva secunde.

Contact:

www.alexiana.ro

0230 560 560

0755 111 222

[email protected]

Urmăriți B1TV.ro și pe
`