Cum arată realitatea de la Aeroportul Otopeni, imediat după ce Răzvan Cuc îl lăudase pe directorul aeroportului. Ponta: Aproape o mie de oameni vor să îi transmită ministrului gânduri “de bine” – MINCINOSULE – NESIMŢITULE – INCOMPETENTULE

Cum arată realitatea de la Aeroportul Otopeni, imediat după ce Răzvan Cuc îl lăudase pe directorul aeroportului. Ponta: Aproape o mie de oameni vor să îi transmită ministrului gânduri “de bine” - MINCINOSULE - NESIMŢITULE - INCOMPETENTULE
Sursă foto: Facebook / Victor Ponta

Aproape o mie de persoane au strigat „mincinosule” sau „incompetentule” la adresa ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, după ce, sâmbătădimineata, au stat la cozi nesfârşite pentru a le fi verificate paşapoartele pe Aeroportul „Henri Coandă”, se aratăîntr-o postare de pe Facebook a lui Victor Ponta, de sâmbătă noapte.

„Aeroportul Bucureşti Otopeni – ora 1.30 dimineaţa! Aproape o mie de oameni vor să îi transmită Ministrului Transporturilor Răzvan Cuc următoarele gânduri “de bine” ( alături de tradionala deja “..ie”) : MINCINOSULE – NESIMŢITULE – INCOMPETENTULE!”, a scris Victor Ponta.

„Poliţiştii de frontieră stau înghesuiţi în câteva cabine şi fac minuni să proceseze paşapoartele oamenilor obosiţi de pe drum şi nervoşi pentru cozile uriaşe / pentru noi spaţii şi noi cabine pentru poliţişti este nevoie de aprobarea şi organizarea Ministerului Transporturilor – care evident are treburi mai importante de făcut!”, a adăugat el.

Ulterior, preşedintele Pro România, l-a criticat pe Răzvan Cuc pentru faptul că ar fi fost mai preocupat cu numirea politică a unui alt director, care ar fi de fapt „omul lui”.

„Iar Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a avut o singură treabă : să îl schimbe pe directorul Aeroportului pus de Rovana Plumb cu un om al lui! De restul îl doare în cot!”.

Victor Ponta a relatat şi problemele din zona în care sunt verificate bagajele – unde de multe ori se formează cozi uriaşe.

„După ce reuşim să trecem toţi de control ( prin efortul poliţiştilor prezenţi la ora asta la treabă) ajungem la bagaje unde urmează să aşteptăm încă o jumătate de oră ca nu sunt destui lucrători să pună bagajele pe banda – şi pentru asta trebuie decizie a Ministrului Transporurilor!”.

Postarea lui Victor Ponta a venit după ce, chiar vineri, Răzvan Cuc anunţa public achiziţionarea unor avioane noi, model ATR-72 (de capacitate mică), pentru că ulterior să îl laude pe directorul Aeroportului București pentru deblocarea procesului de modernizare a Pistei 2.

„Aeroportul Otopeni este singurul aeroport din Europa ( probabil şi din lume) unde NU MAI EXISTĂ cărucioare pentru cei cu bagaje multe – probabil că s-au scos până apare o firmă a Ministrului din Giurgiu ( ca din Teleorman nu mai e la modă)!

Românii din Diaspora sunt indignaţi ( pe bună dreptate) că au stat la cozi la vot pe 26 Mai / acum însă vor vedea că vin acasă în vacanţă şi vor sta şi mai mult la cozi la aeroporturi şi la punctele de trecere a frontierei terestre / pe vecinii noştri moldoveni ne-am reobişnuit deja să îi ţinem ore în şir ! Pentru că Ministrul Transporturilor are alte preocupări : minciuni la televizor şi şedinţe de Partid!”, a mai adăugat Victor Ponta în postare.

Sursă foto: Facebook / Victor Ponta

Postarea originală a lui Victor Ponta de pe Facebook

Urmăriți B1TV.ro și pe
`