Aeroportul din Maramureș nu va mai avea zboruri către o destinație îndrăgită de români. Unde vor mai putea zbura turiștii

Aeroportul din Maramureș nu va mai avea zboruri către o destinație îndrăgită de români. Unde vor mai putea zbura turiștii
Sursă foto: Hepta - Abaca Press / AA/ABACA

Aeroportul din Maramureș a anunțat că nu va mai opera zboruri către Egipt, Hurghada, având în vedere că sezonul estival a luat sfârșit.

„Astăzi, cu nostalgie, marcăm cursa charter finală a sezonului estival 2024 pe ruta Baia Mare – Egipt (Hurghada). Ştim cât de preţioase sunt amintirile create în vacanţă şi suntem bucuroşi că am făcut parte din ele. Aeroportul Internaţional Maramureş rămâne dedicat să ofere servicii de calitate şi să faciliteze călătorii memorabile pentru toţi pasagerii” au menționat reprezentanții Aeroportului Internațional Maramureș, scrie observatornews.

Ce alte zboruri operează

Totuși, cei care vor să meargă în vacanță de vară în perioada următoare, pot alege Grecia sau Turcia. Aeroportul mai operează curse interne pe ruta București-Baia Mare, dar și Baia Mare-Paris, zboruri charter, zboruri medicale sau business.

În plus, terminalul aeroportului se află în process de extindere și modernizare, iar până la finalul acestui an ar putea fi dat în folosință.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`