Adu cafeaua la alt nivel cu un espressor Profitec GO: îl găsești la Edream. Mai multe detalii aici!

Adu cafeaua la alt nivel cu un espressor Profitec GO: îl găsești la Edream. Mai multe detalii aici!

Iubești cafeaua la nebunie? Află un mic secret: cu un espressor Profitec GO de la Edream, poți obține gusturi diferite din aceeași boabe. Vrei să știi cum?

Te consideri un connoisseur de cafea și vrei să devii home barista? Iată cum poți să impresionezi toată familia și toți prietenii cu o cană de espresso ruptă din reclamele de la cafea: află despre tehnica flow profiling. În rândurile ce urmează, vei descoperi câteva tehnici inovative pentru a pregăti cafeaua și de a transforma procesul într-un adevărat show, dar și despre ce înseamnă să fii deținătorul unui espressor Profitec GO.

De la consumer la prosumer – diferența dintre amatori și profesioniști

Consumi cafeaua de ani de zile, însă vrei să aduci totul la un alt nivel. Știi deja despre boabele de specialitate, de detalii tehnice a preparării cafelei (de exemplu, cum temperatura apei și gradul de măcinare poate afecta gustul) și despre diferența dintre cafeaua din comerț și cele pe care le-ai găsi într-un magazin de profil precum Edream. Până acum, ai fost consumer.

Ce înseamnă să fii prosumer? Practic, deții aparatură profesională la tine acasă și prepari cafeaua precum la cafenelele de specialitate. Termenul este compus: prosumer înseamnă jumătate profesionist, jumătate consumer. Atunci când exigențele tale privind cafeaua ating noi cote, felicitări! Probabil te numeri prin rândul prosumerilor.

Tehnica flow profiling, cunoscută în română și ca profilarea cafelei

Pe scurt, profilarea cafelei ține de presiunea și debitul apei care trece prin espressor. În funcție de gradul de măcinare al cafelei, temperatura apei și presiune/debit, poți obține gusturi diferite din aceeași boabe de cafea de specialitate. Cum poți ajusta presiunea și debitul? Vezi aici espressoare Profitec: mulțumită opțiunilor disponibile incluse în aceste espressoare, vei putea să ajustezi aceste două variabile până ajungi să obții espressoul perfect. Cine știe – poate tocmai experimentarea te va inspira să descoperi toate fațetele cafelei și să descoperi că gusturile tale sunt diverse.

Așadar, prin tehnica flow profiling, vei putea uimi prietenii și familia – chiar și cei care nu sunt cunoscători vor simți diferența!

Despre espressoarele Profitec GO: calitate și inovație nemțească

Nu este un secret că ingineria din Germania este renumită în întreaga lume și nici espressoarele Profitec GO nu fac rabat de la această reputație. Toate produsele de la Profitec sunt fabricate handmade, iar fiecare espressor este verificat pentru a fi conform standardelor înalte ale brandului. Așadar, nu este de mirare că magazinul online Edream a introdus aceste produse în catalogul lor online.

Despre Edream, pe scurt – ce poți găsi în acest magazin online?

Pe lângă espressoare Profitec, vei găsi aparatură diversă pentru prepararea cafelei: râșnițe, metode alternative de brewing (V60, cold brew, pouring etc.) Astfel, vei putea să te echipezi în stil profesionist, chiar la tine acasă!

În plus, tot în acest magazin online vei găsi și cafea de specialitate, boabe sau măcinată. Cafeaua de specialitate nu este precum cea premium sau gourmet – acești doi termeni sunt doar de marketing. Spre deosebire, cafeaua de specialitate necesită un anumit punctaj obținut în cadrul Specialty Coffee Association – SCA, o asociație recunoscută internațional, anume peste 80 din 100. Așadar, cafeaua pe care o vei găsi la Edream va fi aleasă în baza criteriilor și exigențelor respective, pentru ca tu să te bucuri de o cană de espresso cu adevărat calitativă.

Tot la Edream vei găsi și diverse produse precum ciocolată caldă, ceai și shake-uri sănătoase cu care să te împrospătezi, atunci când nu ai poftă de cafea. Așadar, acum că ai aflat câte puțin din toate, te invităm să descoperi catalogul online și să comanzi un espressor!

Contact:

0766 424 241

comenzi[@]edream.ro

info[@]edream.ro

Urmăriți B1TV.ro și pe
`