Adrian Mutu, în stenograme DNA: Se droga în Italia și o bătea pe Alexandra Dinu

Adrian Mutu, în stenograme DNA: Se droga în Italia și o bătea pe Alexandra Dinu

Noi dezvăluri în cazul fotbalistului Adrian Mutu. Numele fotbalistului a apărut în dosarul în care omul de afaceri Gabriel Popoviciu este judecat pentru fapte de corupţie. Mai exact, numele lui Mutu apare într-o discuţie supravegheată de DNA dintre Gabriel Popoviciu, fostul şef al DGIPI Şerban Cornel şi fostul ofiţer DNA, Ion Motoc, în care „briliantul” este acuzat că a bătut-o pe fosta soţie, Alexandra Dinu şi că se droga.

În discuţia dintre Gabriel Popoviciu,  ofiţerul DNA, Ion Motoc şi fostul şef al DGIPI, Şerban Cornel, fotbalistul român este acuzat că şi-a bătut fosta soţie în mod repetat şi că ar fi dat-o chiar şi afară din casă.Potrivit jurnaliştilor Ziare.com, discuţia dintre cei trei a avut loc în ianuarie 2009.

Popoviciu Gabriel: Am un… în Italia şi… Da, nu…

Motoc Ion: Pe cine, pe Tibi? Da, îl ştiu!

Popoviciu Gabriel: Îl ştii?

Motoc Ion: Nu-i tatăl Alexandrei?

Popoviciu Gabriel: Da, da!

Popoviciu Gabriel: Când s-a dus Becali la Berlusconi, Alexandra s-a dus să traducă. Tibi i-a aranjat lui Becali cu…

Serban Cornel: Aha, aha, aha

Popoviciu Gabriel: Trebuie să-l luăm pe Tibi la un şpriţ. Te prăpădeşti de râs, dacă auzi cum a fost.

În plus, Moţoc susţine că Mutu „se droga în Italia”.

Motoc Ion: A avut probleme cu vagabondul ăla de Mutu. O cam caftea pe asta, o dădea afară… Bine, el… degeaba că l-a facut…

Popoviciu Gabriel: Pe Mutu îl ştiu de când a venit în Bucureşti, la Dinamo era.

Motoc Ion: Că l-a făcut, asta, Mourihno. El se droga în Italia, dă-l în spanac de… Uşor!

Popoviciu Gabriel: Greşeala a fost a lui Tibi c-a lăsat-o să se mărite cu… Nu…

Motoc Ion: Prea mică.

Popoviciu Gabriel: Nu trebuia. Era mică şi ea şi el şi n-aveau minte. Fotbalist, ăia la Bucureşti… a… Mercedes SSL…

Şerban Cornel: Da.

Motoc Ion: După aia de Italia..

Motoc Ion: Prin baruri, cluburi…

În urma cu doi ani, Adrian Mutu a mai apărut şi în dosarul interlopului Nuredin Beinur. Din stenogramele publicate a reieşit că cei doi au avut o relaţie strânsă de prietenie.  Nunta Alexandrei cu Adrian Mutu a fost evenimentul monden al anului 2001. Cei doi au împreună un băiat, Mario şi au divorţat în anul 2003.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe