Adrian Marțian a fost lăsat în libertate. El spune că și-a recuperat copiii de la răpitori în schimbul unei sume de bani

Adrian Marțian a fost lăsat în libertate. El spune că și-a recuperat copiii de la răpitori în schimbul unei sume de bani
Sursa foto: captura video B1 TV

Milionarul Adrian Marțian spune că și-a recuperat copiii de la un grup de răpitori și a fost lăsat în libertate. În timp ce procurorii l-au acuzat că a contribuit la trecerea ilegală a minorilor în Serbia și de apropierea față de aceștia, ceea ce nu avea voie să facă, având un ordin de protecție față de ei, judecătorul nu a fost convins de probe.

Adrian Marțian este liber

După circa 36 de ore de când a fost adus din Serbia, milionarul din Hunedoara a fost eliberat, conform observatornews.

„Soluţia cea corectă este cea de respingere a propunerii de arestare preventivă. În condiţiile acestea noi vrem să evidenţiem faptul că procedura a fost una extrem de corectă, s-au respectat regulile procedurale, şi soluţia luată de domnul judecător reflectă realitatea”, a declarat Eugen Iordăchescu, avocat.

Milionarul a fost acuzat că a contribuit la ieșirea ilegală din țară a minorilor, dar a negat acest lucru, ceea ce l-a și convins pe judecătorul care l-a lăsat să plece acasă.

În plus, surse din anturaj lui spun că e lar fi plătit 400 de mii de euro pentru a-și răscupăra copiii.

„Pentru copiii mei plătesc oricât. Adevărat este că s-a plătit”, a declarat Adrian Marţian.

Și complicele milionarului, care a fost reținut ieri, a fost eliberat. Acesta este fiul proprietarului casei în care stăteau cei trei copii.

Ancheta continuă

Anchetatorii continuă să cerceteze cine a răpit copiii și cum au fost scoși din țară. În prima filmare din mediul online în care cei mici au apărut spuneau că au fost răpiți la ordinul mamei.

„Roxana, degeaba i-au pus pe oamenii aceştia să ne ducă la tine, noi nu vrem la tine. Noi îl iubim pe tati. Şi oamenii ăştia, astăzi, o să îl contacteze pe tati să mergem la el”, spuneau copiii.

Următoarea zi, milionarul a anunțat poliția că răpitorii ar fi niste străini care l-au contactat și care îi va preda copiii. Apoi, apar toți într-un videoclip nou din Serbia.

Fiul cel mare al milionarului susține că tatăl lui se află în spatele acestui plan și că e lar fi orchestrat întreaga răpire a copiiilor.

„Tatăl meu a fost cel care a înscenat, a organizat şi a pus la cale această răpire ca, ulterior, după ce această situaţie a luat o atât de mare amploare să facă din nou copiii să apară”, a declarat Adrian Marţian jr, fiul lui Adrian Marţian.

Cei trei frați sunt ținuți într-un loc secret de angajații de la Protecția Copilului și niciun părintre nu are voie să îi contacteze.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`