Adolescentul dispărut de 4 zile în apele Mării Negre a fost găsit. Trupul neînsufețit a rămas prins între stabilopozii din Mamaia (VIDEO)

Adolescentul dispărut de 4 zile în apele Mării Negre a fost găsit. Trupul neînsufețit a rămas prins între stabilopozii din Mamaia (VIDEO)

Adolescentul care a fost căutat timp de 4 zile, după ce a fost luat de apele Mării Negre, a fost găsit duminică.Trupul neînsuflețit al copilului de doar 13 ani a adus de valuri la mal și a rămas prins între stabilopozii de la pasarela din Mamaia. Salvamarii l-au descoperit în apropiere de locul în care s-a înecat, adică în dreptul hotelului Victoriași a fost preluat descafandriimilitari ai ISU.

Băiatul care și-a pierdut viața a intrat în mare, joi după-amiază, cu alți 3 prieteni și au fost luați de curenți. Doi au reuşit să se salveze singuri, iar al treilea a fost scos de salvamari şi transportat la spital.Totuși, adolescentul de 13 aninu a reușit să scape din ghearele morții, deși era sportiv.

Mai mulți copii s-au înecat săptămmâna aceasta din cauza inundațiilor și a râurilor umflate

O fetiță de 6 ani a fost luată de Crișul Repede în timp ce se juca pe mal, duminică.Chiar dacă ajutoarele au sosit imediat, atât cu o echipă de pompierii militari și cu o autospecială SMURD, căutările micuței au durat aproximativ 2 ore. Înainte de ora 16:00,copila a fost găsită în apropiere debarajul din Lugaş. Din păcate, nimeni nu a mai putut să o readucă la viață.

Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare, fetiţa a decedat. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Aleşd, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd”, informează autorităţile.

O fetiță de 3 este căutată de 6zile după ce a căzut înCibin

Oaltă fetiță în vârstă de 3 ani este căutată de 6zile de cinci zile de pompierii sibieni, după ce a căzut în râu în timp ce se juca cu o prietenă pe malul râului. Peste 30 de pompieri militari alături de scafandrii și un salvamarorganizați în echipe mixte au reluat, în această dimineață, misiunea de căutare a fetiței.

Trei fetițe s-au înecat la Iași

Duminica trecută,trei fetiţe de 6, 7 și 10 ani, care plecaseră la scăldat nesupravegheate, au murit înecateîn barajul Pârcovaci. Salvatorii au făcut tot ce au putut pentru a le resuscita pe micuţe, dar totul a fost în zadar. Pompierii de la Târgu Frumos le-au găsit mai întâi pe cele două fetițe mai mici, care de altfel erau şi surori. S-au făcut manevre de resuscitare, însă acestea nu au avut rezultat, astfel că a fost declarat decesul.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`