Adolescent de 17 ani, arestat după ce a tâlhărit o tânără şi a încercat să spargă un magazin în Botoșani

Adolescent de 17 ani, arestat după ce a tâlhărit o tânără şi a încercat să spargă un magazin în Botoșani
Foto: Pixabay.com

Un tânăr de 17 ani din Dorohoi s-a ales cu dosar penal după ce a tâlhărit o tânără şi a încercat să spargă un magazin în Botoșani.

Acesta fost surprins de camerele de supraveghere cum sparge geamul unui magazin alimentar şi încearcă să intre înăuntru, potrivit observatornews.

Nu a reușit însă să pătrundă în interiorul magazinului, aşa că a fugit de la locul faptei. La doar câteva minute, a atacat o tânără pe stradă şi i-a furat telefonul.

„În seara zilei de 9 februarie, în jurul orei 22,30, poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au spart geamul unui magazin alimentar, de pe strada Primăverii, în încercarea de a pătrunde în interior, însă nu au reuşit, părăsind zona. Ulterior, în jurul orei 23,00, un nou apel la 112 sesiza o faptă de tâlhărie asupra unei tinere, care se deplasa pe strada Bucovina. Aceasta ar fi fost atacată de un tânăr care purta o cagulă şi care a împins-o pe sol şi a ameninţat-o cu acte de violenţă, obligând-o să îi dea telefonul mobil pe care îl avea asupra sa”, a precizat oficialul IPJ.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`