Adevărul despre NOUA VIAȚĂ a Sorinei, fetița adoptată în America: Filmarea care arată TOT! (VIDEO)

Adevărul despre NOUA VIAȚĂ a Sorinei, fetița adoptată în America: Filmarea care arată TOT! (VIDEO)

În ciuda zvonurilor prostești din România,Sorina Săcarin, fetița adoptată în America, continuă să se adapteze la noul stil de viață!

Tatăl adoptiv a declarat, pentruziare.com, că fetița nu a avut nici o problemă de sănătate, așa cum s-a speculat în presă.

DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT!

„Nu. Niciuna. A mers la medicul de familie, ca parte a procedurii de înregistrare în sistemul de sănătate oferit de angajatorul meu. A fost luatăîn evidență, i-a fost făcut controlul de rutinăcare îi este făcut anual fiecărui copil, i-au fost făcute vaccinurile care îi lipseau șitotul este în regulă. Mai mult, de când e în SUA, Sorina a câștigat 3 kg pentru cămănîncăfoarte bine, dupăun program corect și se simte foarte bine. Așa căacum este în parametri normali pentru vârsta ei”,a spus el.

RĂMAS BUN, MIHAI CONSTANTINESCU!PRIMELE IMAGINI CU LOCUL DE VECI! ROMÂNIA E ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)Fetița a fost înscrisă în sistemulde învățământ și a începutdeja școala, iar tatăl a povestit cum au decurs pregătirile pentru marea provocare, relatează sursa.

„Sorina a descoperit aici căare foarte multe opțiuni și libertatea de a alege. Așa căam mers la magazin, și-a ales singurăghiozdanul, și-a ales rechizitele, hainele, gentuța în care săia mâncarea.
Existăopțiunea săse ducăla școalăcu mâncarea de acasăsau săo ia de acolo. Și a convenit cu Ramona caîn prima săptămânăsăse ducăcu mâncarea de acasă,pânăse lămurește ce mâncare e la școalăși dacăvrea ca pe viitor săcumpere de acolo. Are drepturi depline de alegere”,
a completat părintele.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

Mai mult,ziare.coma obținut și o fimare cu Sorina în prima zi de școală, în care se vede că fetița se simte extraordinar de bine în America.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`