Adela Popescu vorbește deschis despre beneficiile terapiei în viața ei. „Sunt mai bine ca niciodată”

Adela Popescu vorbește deschis despre beneficiile terapiei în viața ei. „Sunt mai bine ca niciodată”
Adela Popescu. Sursa foto: Captură Video - Fain & Simplu cu Mihai Morar / YouTube

Adela Popescu, în vârstă de 37 de ani și mamă a trei copii, a dezvăluit recent că a apelat la terapie în adolescență și periodic în viața adultă pentru a gestiona diverse probleme personale. Vedeta a vorbit despre experiența ei și despre impactul pozitiv al terapiei.

De ce a ajuns să apeleze la terapie

Adela Popescu, cunoscută pentru rolurile sale în televiziune, a împărtășit într-un interviu recent cum a ajutat-o terapia în diversele perioade ale vieții sale, potrivit libertatea.ro.

„Sunt mai bine ca niciodată. Chiar mă gândeam că eu nu aș vrea să fiu mai tânără. Sunt foarte în confort cu cine sunt. Ies din casă mult mai relaxată. (…) Am grijă să arăt decent, dar nu mă mai frustrează, nu mă mai complexează lucrurile, nu mai am nici măcar un singur lucru care să mă complexeze. Sunt lucruri pe care le conștientizez, dar nu mă frustrează.”, a dezvăluit Adela Popescu, potrivit Spynews.

Cum a ajutat-o terapia pe Adela Popescu

Adela a vorbit deschis despre prima sa experiență cu terapia în adolescență, când a avut de înfruntat anxietăți și insomnii.

„La terapie am mers pentru prima dată în adolescență și de atunci încerc să mă descopăr singură. Eu am făcut terapie punctual, pentru că aveam niște anxietăți, nu puteam să dorm, aveam insomnii și m-a ajutat punctual să rezolv acea problemă, însă spre exemplu acum, deși în continuare mi-e foarte frică să zbor, și poate că niște ședințe de terapie m-ar ajuta, tot încerc să mă duc singură pe asta, să o rezolv eu singură. (…)

Recomand terapia, dar eu așa pur și simplu terapie de întreținere nu simt să fac. Îmi place să ascult muzică, știu care sunt oamenii care îmi dau o stare de bine, care sunt prietenele cărora pot să le spun așa din sufletul meu și să golesc și să mă trezesc vorbind și să am și revelații, așa că o duc încă pe picioare.”, a mai declarat Adela Popescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:21 - Alina Gorghiu: Tăcerea nu este o soluție în cazurile de violență și hărțuire sexuală. Ministerul Justiției a elaborat un ghid care îndrumă victimele către autoritățile competente
21:19 - În câte ore parcurge un autobuz în București, un traseu cu 43 de stații. Timpul petrecut în autobuz, suficient încât să străbați drumul București-Sibiu
21:05 - Simona Spătaru, despre eventuala majorare a TVA: Totul va costa mai mult cu 30%. Aceasta este propunerea coaliției pentru a putea să își acopere o parte dintre pierderile mari pe care le-au produs în economie (VIDEO)
20:58 - Ciclonul Cassandra lovește România, după ce a făcut ravagii în Italia. Care vor fi zonele cele mai afectate din țara noastră (VIDEO)
20:41 - NATO, despre Mircea Geoană: A obținut autorizație de securitate și a lucrat în mod consecvent în sprijinul Alianței transatlantice și în apărarea valorilor democratice ale NATO
20:36 - O româncă de 27 de ani a murit, la serviciu. Deși leșinase cu câteva ore înainte, șefii acesteia nu au lăsat-o să meargă acasă
20:26 - Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu liberalii din Brăila: „Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea voastră! Continuăm împreună pe acest drum, pentru familii, comunități și pentru viitorul României” (FOTO)
20:24 - Emily Burghelea a chemat preotul acasă: „A fost foarte ciudat. M-am speriat”
20:07 - Remus Negoi (USR): Coaliția este ruptă doar prin vorbe, prin gogoși pe care ni le vând și cei de la PSD, și cei de la PNL. Încearcă să ne aburească cu astfel de chestiuni, care țin de nervii și de buzunarele noastre, ale tuturor (VIDEO)
20:02 - Au fost găsite fragmente dintr-o dronă rusească în sudul Deltei Dunării