Achiziționează bulbi de flori de calitate, ce îți vor încânta privirea tot timpul anului. Descoperă oferta diversificată oferită de Planteo

Achiziționează bulbi de flori de calitate, ce îți vor încânta privirea tot timpul anului. Descoperă oferta diversificată oferită de Planteo

Atunci când vrei să te bucuri de flori frumoase și parfumate la tine în grădină, bulbii de flori reprezintă o opțiune accesibilă și eficientă.

Acum poți beneficia de diversitatea și eleganța a numeroase soiuri de bulbi de calitate superioară la prețuri avantajoase, pe care le poți găsi pe Planteo.ro

De 12 ani, site-ul oferă pasionaților de grădinărit și iubitorilor de flori bulbi de calitate superioară, proveniți de la furnizori cu reputație din Olanda. Poți achiziționa o varietate mare de bulbi de toamnă sau bulbi de primăvară, cu un interval de înflorire ce acoperă majoritatea lunilor anului. Te vei bucura astfel de o grădină plină de flori, care îți oferă un adevărat spectacol de culoare și parfum.

Beneficiază de o gamă diversificată de bulbi de flori

Plantele care se înmulțesc prin bulbi, reprezintă o opțiune simplă și avantajoasă pentru a te bucura de o diversitate mare de flori ornamentale. Planteo îți oferă oportunitatea de a beneficia de frumusețea și diversitatea florilor chiar la tine acasă.

Descoperă o colecție variată de bulbi de flori de toamnă sau de primăvară, bulbi de crini care se pot planta în ghiveci, rizomi de bujori și multe alte sortimente de flori, ce se remarcă prin culori vii și petale cu forme variate.

Printre speciile de flori care se pot planta toamna se numără: bulbi de zambile, lalele, narcise, brândușe, ghiocei, precum și rizomii de bujori. Dintre florile ce se dezvoltă din bulbi care se plantează primăvara, poți achiziționa: bulbi de gladiole, begonii, cale, tuberoze sau gloxinii. Oferta este completată cu tuberculi de dalii, ce se pot planta de asemenea, cu ușurință.

Bulbii de crini se pot planta atât toamna cât și primăvara, în funcție de perioada în care sunt achiziționați.

Dacă bulbii pot părea asemănători, florile dezvoltate din aceștia prezintă o diversitate uriașă, putând fi achiziționate numeroase varietăți din fiecare specie, în funcție de preferințele tale.

Catalogul online este cuprinzător, așteptând să fie răsfoit. Ai parte de soiuri decorative de lalele sau de crini, brândușe gingașe, begonii curgătoare sau narcise butterfly.

Varietăți autentice și de calitate de bulbi florali

Toți bulbii de flori oferiți de Planteo prezintă garanția calității lor. Aceștia provin de la producători de bulbi cu tradiție din Olanda, fiecare soi fiind atent selecționat și verificat pentru a se asigura o calitate înaltă. Întreg procesul de înmulțire și obținere a bulbilor este controlat în detaliu, începând de la selecție, recoltare, depozitare, până la transport și comercializare.

Bulbii sunt menținuți în spații special amenajate, cu temperatura și umiditatea controlate. Toate aceste măsuri sunt necesare pentru ca tu să te bucuri de rezultate excepționale atunci când e momentul ca plantele să înflorească. De ce să alegi produsele oferite de Planteo?

  • Varietate mare de soiuri de flori
  • Prețuri competitive
  • Bulbi de flori de calitate înaltă
  • Înfloresc exact ca în poze (primiți exact ceea ce comandați)
  • Plantare ușoară a bulbilor
  • Nu necesită îngrijiri speciale

Bulbii comercializați sunt de dimensiuni mari, astfel încât să dea naștere unor flori mari sau unui număr mare de flori pe tulpină.

Bucură-te de o grădină multicoloră, plină de vitalitate în fiecare anotimp.

Noua ofertă cu bulbii care se plantează toamna este deja disponibilă pe site și se preiau comenzi!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`