Accidentele în lanț pe drumurile din România. Mai multe persoane și-au pierdut viața

Accidentele în lanț pe drumurile din România. Mai multe persoane și-au pierdut viața
Sursa Foto: Freepik

Accidentele s-au ținut lanț pe drumurile din România, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Două femei din Bulgaria au murit într-o coliziune pe DN6, în județul Caraș-Severin. Victimele, în vârstă de 42 și respectiv 22 de ani se aflau în mașina înmatriculată în Cehia. Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri de mers zeci de minute și s-a circulat deviat pe DC 7 Zăgujeni-Prisaca. Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

La Iași, un pieton a fost lovit de un autoturism și transportat la spital. Din păcate, a decedat în scurt timp.

În județul Vrancea, un biciclist și-a găsit sfârșitul după ce a fost acroșat de un camion. Victima nu purta echipament corespunzător și nici vestă reflectorizantă. Șoferul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan, au  constatat polițiștii în urma efectuării etilotestutului.

La Galați, un bărbat în vârstă de 27 de ani a murit și un tânăr de  25 de ani a fost rănit după ce căruța în care aflau a fost lovită de un autoturism.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române recomandă folosirea corespunzătoare a luminilor, evitarea opririi pe benzile de circulație, reducerea vitezei de deplasare și mărirea distanţei de siguranță dintre autovehicule, mai ales în zonele în cu ceață (județele Argeș, Prahova și Dâmbovița) și pe drumurile cu condiții meteo de iarnă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`