Accident violent pe Valea Oltului. O tânără a murit și alte două persoane au fost rănite

Accident violent pe Valea Oltului. O tânără a murit și alte două persoane au fost rănite
Foto simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit și alte două persoane au fost rănite într-un accident rutier pe Valea Oltului, sâmbătă, potrivit Observatornews.ro.

Accident pe Valea Oltului

Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a precizat că, sâmbătă, 5 octombrie, „în jurul orei 16:00, polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au fost solicitați pentru a interveni la un accident rutier care a avut loc pe DN7, la km 221 +400 m, în localitatea Racovița”.

A fost vorba despre un acccident între un autoturism și o autoutilitară.

O tânără a murit

În accident a murit o tânără în vârstă de 25 de ani, iar alte două persoane – șoferul și un alt pasager al aceluiași autoturism – au fos rănite.

În coliziune au fost răniți ușor și șoferul autoutilitarei, și alți doi pasageri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:27 - Lucian Romașcanu, după declarația lui Florin Roman privind decizia CCR: PSD nu are nicio implicare în justiție. Când ai dileme și dificultăți să îți vezi candidatul în finală, despre dl. Ciucă vorbesc, începi să dai rateuri de gândire
21:06 - Florin Roman (PNL): Eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni, făcută prin mâna majorității PSD din CCR, este o făcătură marca PSD
20:46 - Diana Șoșoacă, după ce i-a fost anulată candidatura la prezidențiale: „Mă sună foarte mulți din Sfatul Înțelepților, mă sună generali din armată. Este timpul să acționăm”
20:10 - Elena Lasconi, „reacție la cald” după decizia CCR: „Interdicția de a candida dată Dianei Șoșoacă pare la prima vedere un vis împlinit pentru domnul Marcel Ciolacu”
19:55 - Volodimir Zelenski spune că le va prezenta aliaților „Planul Victoriei” pentru „un final just al războiului cu Rusia”. Reuniune la Baza Ramstein din Germania
19:26 - CCR a anulat candidatura Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale. Decizia este definitivă
18:51 - Horoscop Alina Bădic săptămâna 6 – 12 octombrie 2024. O conexiune specială cu elemente de destin (VIDEO)
18:44 - Îl va primi în sfârșit Mircea Cărtărescu?
17:21 - Obiect vechi de 3.000 de ani, găsit într-o pădure din România: „Erau produsele de top ale perioadei”
16:57 - Donald Trump revine la Butler, pentru un nou miting în locația în care a supraviețuit tentativei de asasinat din iulie: „Îndeplinesc o promisiune”